Burre

Burre

26 November

Burre söker föralltidhem i Göteborg

Nu är det dags för första kolonikatten att söka sitt föralltidhem.

Burre som är cirka tre år är en katt med mycket energi och leklust och sammetsmjuk päls. Han är en förstklassig jägare och hans mest älskade leksak är en mus på pinne som han kan jaga och leka med i timmar. Hans specialitet är otroligt graciösa och höga hopp för att komma åt sin mus.

Burre fann sig snabbt tillrätta i sitt fosterhem och blev snabbt kelig. Han är ingen knäkatt men accepterar att bli buren och gillar kel och gos. Fosterhusse kan knappt komma ur huset på morgonen när Burre kastar sig framöver fötterna på honom. När kel övergår till bus så kan man få ett litet nafs så Burre passar kanske bäst med barn runt 8+.

Vi tror att Burre skulle uppskatta en trygg och busig kattkompis att busa runt med. Han vill gärna leka med sin kolonikompis Cissi men hon är en blygis och uppskattar inte hans försök. Burre fungerar utmärkt som innekatt om man har tiden att leka med honom och aktivera honom.

Burre är vid flytt kastrerad, vaccinerad och chippad. Tror ni att Burre skulle kunna bli er nya familjemedlem så skicka PM och berätta vad just ni kan erbjuda Burre.