Busa

Busa

2 Oktober

Busa söker för alltid hem i Göteborg 

Busa som är cirka ett och ett halvt år är en blyg tjej som kom till oss i retur efter att hennes hem insåg att hon var för blyg för dem. Busa har gjort enorma framsteg i sitt nuvarande jourhem och är enligt jourhemmet en glad busig tjej som tyr sig väldigt mycket till jourhemmets egna katt  Selma. 

Hon vill vara där man är men man får ännu inte röra henne. Busas jourmamma passar på att klappa henne lite när katten får blötmat. Busa spinner och vill men vågar inte riktigt. Hon vet inte riktigt hur hon ska kunna lita på sin människa och vågar inte riktigt släppa på spärrarna. Efter någon vecka i jourhemmet började hon sträcka sig mot jourmatte som fick röra svansen.

Busa är helt enkelt inte en människokatt utan en flockkatt. Hon söker trygghet i en snäll kattkompis men då hon är lite dominant behövs en kompis med lite skinn på nosen. Busas nya för alltid hem får helt enkelt finna sig i att det kommer ta lång, lång tid för Busa att bli trygg och kelig om hon ens kommer att en myskatt. Hon behöver ett hem med förståelse för detta och vill inte bo med barn. 

Hon vill förbli innekatt och är vid flytt kastrerad, vaccinerad och chippad. 

Kan ni vara den som vinner Busas tillit och kärlek skicka pm och berätta vad just ni kan erbjuda.