Busa, Bianca och Bagheera

Busa, Bianca och Bagheera

29 November

Busa, Bianca och Bagheera söker sina föralltidhem i Göteborg

Nu är det dags för denna trio att börja söka sina föralltidhem. Vi fångade in dess tre godingar tillsammans med sin mamma i september och de var en riktig skyggisfamilj. Ungarna har gjort en del framsteg men de behöver mycket tid och tålamod för att blomma ut. De har haft begränsad kontakt med andra katter i sitt liv och behöver lära sig av en trygg kattkompis.

Busa är en nyfiken tjej som lockas av mat. Inte så mycket godis men när maten ställs fram är hon först fram. Hon tycker om att leka men hon är försiktig och vågar inte bli klappad men med tid och tålamod kommer hon att bli en härlig familjemedlem.

Bianca är en framåt tjej som älskar när godiset kommer fram. Hon äter ur handen men inte heller hon vågar inte bli klappad. Hon är väldigt busig med sina syskon och vill alltid vara med när det händer saker. Hon tycker om att sova högt upp och hon är en liten tjej med stor integritet som visar det tydligt genom att fräsa. Hit men inte längre säger hon.

Bagheera är en försiktig men nyfiken kille runt människor. Han älskar kattgodis och kan inte motstå att smaka även fast människor är läskiga. Han vågar inte bli klappad än men busar gärna med sina kattsyskon.

Kattungarna är cirka 19 veckor och kommer vid flytt att vara avmaskade, grundvaccinerad och chippade.

De söker hem var för sig och de vill alla ha en trygg kattkompis i nya hemmet. De vill inte bo med små/halvstora barn eller i en livlig miljö.

Är du/ni vad de söker? Skicka ett PM till oss och berätta mer om er.