Frans och Siri

Frans och Siri

1 September

Frans och Siri söker för alltid hem ihop

Dessa småttingar är nu äntligen redo att söka för alltid hem ihop.

De har inte haft det lätt då dom dragits med en riktigt enveten kattsnuva sedan de var små men nu börjar dom äntligen att må bättre.

Frans älskar mat och speciellt mousse. Ibland får han för sig att äta torrfoder men favoriten är ändå mousse. Han är lite ostadig och lite osäker vad gäller balansgång och höjder men i övrigt är han fullt fungerande och älskar att busa med sin syster. Han är en glad och lekfull liten pajas som inte gillar att bli lämnad ensam. Ett gummiband kan hålla honom road i timmar men uppskattar när hans tvåbenta vän leker med honom.

Siri är en nyfiken äventyrare som älskar vatten. Stänger man inte dasslocket finns det en risk att hon dyker ner där. Hon är gärna med och hjälper sin människa att diska. Hon balanserar både högt och lågt och är snabb som en vessla. Älskar kartongen och att ligga i fruktskålen. Även denna tjejens favoritmat är mousse och som Frans är detta huvudmålet då det inte finns intresse för torrfoder ännu.

De har fortsatt lite problem med rinniga ögon även fast de är friskförklarade. Varsam tvättning morgon och kväll av ögonen.

Syskonen är grundvaccinerade och chippade.

Är du intresserad av dessa katter? Klicka här för att kontakta oss!
Glöm inte att skriva vilka katter som du vill veta mer om.