Leon och Simba

Leon och Simba

23 September

Leon och Simba söker föralltidhem i Göteborg

Dessa grabbar är de mysigaste killarna någonsin. 

Leon tre år (vit hane är inte döv) är den lugnare av dem. Leker han är det oftast med Simba. Han älskar att ligga vid huvudet av sängen, njuter när man klappar honom och lägger sig gärna på bröstet. Leon är nyfiken! Han älskar att bli gosad med, både med vuxna och med barn. Sover i sängen, helst uppe vid huvudet. Leon gillar att prata väldigt mycket. När han ska få mat, när han hoppar upp bredvid en, t.o.m. när man går på toaletten så kan han vilka följa med och tjötar på! Han är fin, lugn, gosig och trevligt sällskap med allt sitt pratande! Går superbra med barn som är över sju år gamla.

Simba fyra år (tigrerad hane) är den spralligare av dem, han uppskattar även människor som lekkamrater. Han älskar sin leksak som han jagar och även att hoppa efter en liten lampa är kul! Han har kul med Leon också! Han är en nyfiken och snäll kille. Simba går bra med barn i alla åldrar. Han har samma favoritmat som Leon, Sheba med kycklingsmak! Simba pratar mycket han med och han älskar att bli kliad längst bak på ryggen precis ovanför svansen. Då spinner han på som bara den! Han valde översängen i jourhemmets barns rum som sin första sovplats, men kom sen på att man kan trängas med oss människor i sängen så där hamnar han nu! Simbas favoritperson är jourhemmets son på elva år.

De är rumsrena, stiliga, snälla, sociala, orädda och gosiga grabbar! Båda verkar väldigt nyfikna på att få komma ut så därför söks ett föralltidhem där som får vi tillsammans med tillgång till trygg utevistelse. Det finns en stor kärlek mellan katterna och de fungerar så fint tillsammans! Killarna är kastrerade, chippade och vaccinerade. Försäkring i Agria kan tas över.

Låter killarna som någon för er så skicka PM och berätta vad ni kan erbjuda.