Luna

Luna

22 Oktober

Luna söker ett för alltid hem

Ett för alltid hem sökes till en gudomligt söt och speciell tjej. Lilla tokiga Luna som är sex månader (född på påskafton) är äntligen redo att hitta sitt kärleksfulla för alltid hem. Luna kom till oss med syster och mamma endast en dag gammal. Framtiden var osäker för Luna men hon är en stark liten tjej och kämpade på vilket har gett fantastiska resultat.

Hon älskar att leka och klättra men tycker inte det är kul att bli buren. Full med energi och nya påhitt. Alla påsar är extra roliga att krypa in i. Hon kommer alltid framrusande och möter i dörren när man kommer hem. Som en liten hundvalp viftar hon på svansen och stryker sig runt benen på oss.

Hon vill vara med överallt och lägger sig gärna på tangentbordet när man försöker arbeta, gömmer sig i tvättkorgen eller hoppar in i skåpen när man plockar ur diskmaskinen. Alltid glad, alltid nyfiken.

Luna har tagit lång tid på sig att äta ”riktig” mat och har bara velat ha välling. Det har släppt och hon äter med god aptit dock bara mousse. Hon äter i dagsläget två-tre burkar om dagen. Dock äter hon inget torrfoder och hon ratar allt som har bitar i (även paté). Hennes beteende kan mycket väl komma att ändras eller inte och därför är det viktigt att det nya hemmet är medveten om hennes matvanor.

Luna vill inte bo utan kattsällskap. Hon vill ha minst en mysig och trygg kompis i nya hemmet som hon kan busa med för hon gillar inte att vara ensam.

Luna älskar att vara ute och tar alla chanser hon får att smita ut. Hon springer inte iväg utan bara lägger sig i gräset och myser. Därför vill hon ha möjlighet till trygg utevistelse i nya hemmet så att hon kan komma och gå som hon vill. Det kommer inte fungera med promenader i sele då hon avskyr sele.

Kan ni erbjuda Luna ett för alltid hem med minst en kattkompis, trygg utevistelse och accepterar hennes matvanor skicka pm och berätta vad just ni kan erbjuda Luna.

Vid flytt är Luna grundvaccinerad, chippad och kastrerad.