Milda

Milda

30 September

Milda söker för alltid hem i Göteborg 

Hon är cirka två år och söker nu sitt egna för alltid hem efter en längre tid i jourhem. 

Milda är en väldigt kelen och pratsam tjej och fullkomligt slänger sig framför jourhemmets människor för att bli gosad och klappad. Hon älskar att leka och det är ofta mycket fart och bus. Kartong är en favorit, där hon gillar att gömma sig i den, gnaga på dem och gärna busa med en kompis på andra sidan som gömmer sig. Hon är väldigt sällskaplig, och det kan gå vilt till när hon leker, både med jourhemmets egna katter eller själv om ingen vill vara med just då.

Hon älskar balkongen, och att sitta och titta och lyssna på allt som pågår utanför. Kattgräs är väldigt uppskattat, och hon gillar gärna att spana på fåglar igenom fönstret. Bollar med en liten pingla i sig är en stor favorit bland leksakerna, men att springa efter snören är också väldigt kul.

Hon passar bättre med lite äldre barn, då hon kan kärleksnafsa ibland för att tala om hur härligt hon tycker att det är. Hon kan lägga sig i sängen hos en och mysa när hon bott in sig. Ena ögat beter sig lite underligt, och hela pupillen vill inte helt ändra sig när ljuset ändras. Detta har undersökts och det är inget fel på ögat och hon verkar inte det minska bekymrad över det, möjligen kan man se att hon rör huvudet lite fram och tillbaka för att se bättre.

Milda söker ett hem med en snäll kattkompis som hon kan få fortsätta att busa med. Finns det barn i hemmet får de gärna vara lite äldre och förstå när Milda behöver sin egentid. 

Milda kommer givetvis att få ”börja” om på nytt i sitt nya hem så givetvis behöver man ha tid och tålamod att låta Milda komma ur sitt skal i sitt nya hem. 

Milda är vid flytt kastrerad, vaccinerad och chippad. 

Är ni Mildas nya hem skicka pm och berätta vad just ni kan erbjuda.