Rico

Rico

4 September

Rico söker för alltid hem i Göteborg

Så här skrev jag i min annons:

Rico som är fyra år gammal (född 2019) kom till oss på Tassens efter han skulle avlivas. Han hittade ett fantastiskt hem MEN sen senaste tiden kommer han inte alls överens med en av katterna i hemmet. Hemmet har försökt att göra ALLT för att det ska bli bättre men tyvärr blir det bara sämre mellan de två.

Läs nedan vad hans nuvarande hem skriver.

Rico kom till oss som jourkatt för snart två år sen. Han och hans mamma skulle avlivas om ingen kunde ta hand om dem. Genom Tassens Katthjälp hamnade båda hos oss tillfälligt. Hans mamma flyttade till en hästgård på landet och Rico stannade kvar. Vi blev så kära i honom och det funkade så himla bra med våra andra två hankatter. Senaste året så har dock Rico och vår Chili blivit mer och mer osams. De slåss och det har nu blivit tre vändor till veterinären med djupa sår, drän och smärtstillande.

Chili går runt och är rädd för Rico, vågar varken gå ut eller in och mår inte bra. Detta är jättejobbigt för oss då vi älskar alla våra katter, men situationen har blivit ohållbar! Därför söker jag ett nytt föralltidhem till denna stiliga kille!

Rico är otroligt kärleksfull, gillar mat, kel och bus. Han älskar att vara ute så det är ett krav att han även i fortsättningen får göra detta! Skulle passa bäst ihop med en hona, eller en lugn hane.

Han är den bästa ”jourpappan” som finns! Han har alltid tagit hand om de jourkatter vi tagit hand om sen han flyttade in. Han leker med dem och håller ett vakande öga och introducerar dem i hemmet, lite som en diplomat/terapeut.

Han hade det tufft i sitt förra hem och ogillar höga ljud och snabba rörelser. Det enda jag vill är att han får det bra och hamnar i ett lugnt och kärleksfullt hem där han kan få vara som han är och må bra utan någon annan hane han måste slåss om sitt revir med!

Skulle Rico passa in hemma hos er? Skicka PM och berätta vad just ni kan erbjuda. Han är kastrerad, vaccinerad och chippad.