Rudolf och Fjun

Rudolf och Fjun

9 Juni

Rudolf och Fjun söker ett för alltid hem tillsammans i Göteborg med omnejd. Dessa vackra katter räddades från total misär tillsammans med 48 andra katter. Rudolf (röd/vit) var cirka tre månader när han räddades och Fjun var endast tre veckor när hon, och hennes två syskon räddades tillsammans med deras mamma, Grace.

Rudolf och Fjun fick ett hem, men nu måste vi söka efter nytt p.g.a. olika omständigheter. Katterna älskar varandra så det är mycket viktigt att de får ett gemensamt hem.

Rudolf (hane) är cirka ett år gammal. Han är otroligt sällskaplig och vill vara med överallt. Han är en mysig och smart kille som tycker mycket om att sitta i fönstret och titta på fåglar.

Fjun (hona) är cirka tio månader. Hon är pratglad, lättroad och myser på sina egna villkor och pratar gärna med sina leksaker när hon inte får någon respons från dem.

Båda är vaccinerade, chippade och kastrerade. Nuvarande ägare har båda försäkrade i Agria och försäkringen kan tas över av det nya hemmet. Om ni kan erbjuda paret ett för alltid hem skicka PM och berätta vad just ni kan erbjuda.

Är du intresserad av dessa katter? Klicka här för att kontakta oss!
Glöm inte att skriva vilka katter som du vill veta mer om.