Sören, Smegol, Bosse och Lili

Sören, Smegol, Bosse och Lili

8 Juli

Nu är det dags för dessa goa ungar att söka sina föralltidhem. I Göteborg.

Mamma Moschi kom till oss högdräktig efter att ha räddats från en ond människa som tog ihjäl Moschis ungar varje gång hon fick en kull. Tack och lov uppdagades detta av en eldsjäl som fick ta med Moschi därifrån.

Moschi födde sina sex ungar och de är nu så stora och har chippas och få sin första vaccination. Sista vaccination får dom 17/7 och därefter är de redo att flytta. Kattungarna vill flytta antingen i par annars är kravet att det redan finns en kattkompis i nya hemmet.

Sören (hane) är en superhärlig, social och gosig liten pojke. Han är modig och älskar att utforska. Nyfiken i en strut. Sören är vid flytt vaccinerad två gånger och chippad.

Smegol (hane) är lite försiktigare än sina syskon men det hindrar honom inte från att vara social och kelig i sitt jourhem med sina människor. Smegol är vid flytt vaccinerad två gånger och chippad.

Bosse som är en riktig mammas pojke är supersocial, går gärna på upptäcksfärd och utforskar varje vrå. Även han är otroligt gosig och vill gärna kela. Bosse är vid flytt vaccinerad två gånger och chippad.

Lilli är den mest busiga av sina syskon. Hon hittar på bus dagligen men varvar gärna bus med gos och kel då även hon är mycket ett social. Lilli är vid flytt vaccinerad två gånger och chippad.

Samtliga katter är försäkrade i Agria som kan tas över av nya ägaren. Är ni intresserade av någon av dessa sötnosar så skicka ett pm och berätta vad just ni kan erbjuda.