Tindra

Tindra

19 oktober

Tindra söker för alltid hem

Denna lilla dam är en av de f.d. misär katterna som räddades från ett riktigt misärhem där 17 okastrerade katter bodde ihop på en liten yta. Tindra, som många andra av katterna där, var högdräktig när hon kom och fick sina små troll som nu flyttat hemifrån. 

Tindra är cirka tio år gammal och till en början är hon en blyg dam men med lite tid och tålamod kommer ge dig all kärlek i världen. Hon är ingen knäkatt men vill gärna vara nära och helst i samma rum som sin människa. Hon sover gärna vid fotänden på sängen. 

När hon väl lärt sig att lita på sin människa är hon en mycket pratsam katt som både svarar på tal och lek. Tindra är EXTREMT lekfull och trots sina tio år så kan hon springa runt hela nätterna och leka. Tindra söker därför ett hem med en kattkompis och gärna tillgång till trygg utevistelse. 

Tindra är kastrerad, grundvaccinerad och chippad. Hon har även genomgått en munoperation där man röntgat, sanerat och dragit ut alla forltänder och damen är därmed frisk i mun och kropp. 

Kan ni erbjuda Tindra ett kärleksfullt för alltid hem med tid, tålamod och en kattkompis, skicka pm och berätta vad just ni kan erbjuda.