Akut avlivningshot

Akut avlivningshot

27 Maj

Akut avlivningshot – Göteborg

Mycket sent ikväll kom tre undernärda tjejer akut till oss efter att deras matte gått bort och ingen kunde ta hand om dem. De skulle idag ha avlivats men vi lyckades i sista sekund avstyra detta och tog emot alla tjejerna trots att vi inte har någon plats.

De är i ett väldigt tillfälligt hem där de inte kan stanna men p.g.a. att de riskerade avlivning igår kunde vi givetvis inte säga nej. Först och främst söker vi stödhem till alla tre katterna tillsammans tills de har hunnit att utvärderats. Alla är sociala och tama tjejer.

Två av dem är syskon men vi fick ingen info om vem som är vem mer än att syskonen är sex år gamla och den tredje är fem år gammal. Vi vet alltså inte vilka som är syskon men alla verkar väldigt tighta med varandra.

De är inte kastrerade eller chippade så vi hoppas att deras nya stödhem kan vara behjälplig att ta dem till veterinären vid minst två tillfällen (första vaccination + chippning och sedan andra vaccination och kastrering) som vi givetvis bekostar.

Kan ni tänka er att ställa upp som stödhem till dessa underbara tjejer som idag skulle avlivats så snälla kontakta oss via pm!

Alla bidrag tas tacksamt emot.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Akut avlivningshot”