Huvudsida

Busa

Busa

2 Oktober Busa söker för alltid hem i Göteborg  Busa som är cirka ett och ett halvt år är en blyg tjej som kom till oss i retur efter att hennes hem insåg att hon var för blyg för dem. Busa har gjort enorma framsteg…

Gunvor har varit hos veterinären

Gunvor har varit hos veterinären

1 Oktober Nu har mamma Gunvor men sina fem ungar varit hos veterinären. Det visade sig att alla var killar och fick namnen Göte, Göran, Gunnar, Gösta och Oreo. Mammakatt och killarna mådde alla bra. De fick första vaccination och chipmärkning. Håll utkik efter deras…

Milda

Milda

30 September

Milda söker för alltid hem i Göteborg 

Hon är cirka två år och söker nu sitt egna för alltid hem efter en längre tid i jourhem. 

Milda är en väldigt kelen och pratsam tjej och fullkomligt slänger sig framför jourhemmets människor för att bli gosad och klappad. Hon älskar att leka och det är ofta mycket fart och bus. Kartong är en favorit, där hon gillar att gömma sig i den, gnaga på dem och gärna busa med en kompis på andra sidan som gömmer sig. Hon är väldigt sällskaplig, och det kan gå vilt till när hon leker, både med jourhemmets egna katter eller själv om ingen vill vara med just då.

Hon älskar balkongen, och att sitta och titta och lyssna på allt som pågår utanför. Kattgräs är väldigt uppskattat, och hon gillar gärna att spana på fåglar igenom fönstret. Bollar med en liten pingla i sig är en stor favorit bland leksakerna, men att springa efter snören är också väldigt kul.

Hon passar bättre med lite äldre barn, då hon kan kärleksnafsa ibland för att tala om hur härligt hon tycker att det är. Hon kan lägga sig i sängen hos en och mysa när hon bott in sig. Ena ögat beter sig lite underligt, och hela pupillen vill inte helt ändra sig när ljuset ändras. Detta har undersökts och det är inget fel på ögat och hon verkar inte det minska bekymrad över det, möjligen kan man se att hon rör huvudet lite fram och tillbaka för att se bättre.

Milda söker ett hem med en snäll kattkompis som hon kan få fortsätta att busa med. Finns det barn i hemmet får de gärna vara lite äldre och förstå när Milda behöver sin egentid. 

Milda kommer givetvis att få ”börja” om på nytt i sitt nya hem så givetvis behöver man ha tid och tålamod att låta Milda komma ur sitt skal i sitt nya hem. 

Milda är vid flytt kastrerad, vaccinerad och chippad. 

Är ni Mildas nya hem skicka pm och berätta vad just ni kan erbjuda.

Avlivningshot

Avlivningshot

23 September Akut insamling/Nödrop Jourhem sökes omgående i Göteborg Usch det börjar bli mycket nu! Vi har precis fått reda på att mellan 10-12 vuxna katter och eventuellt några på cirka tolv veckor kommer att avlivas SNART om ingen hjälper. Vi kan inte vända huvudet…

Morgan har hittat sitt föralltidhem

Morgan har hittat sitt föralltidhem

23 September Morgan har hittat ett nytt hem och vi önskar honom stort lycka till!!!

Shekina och Sammy

Shekina och Sammy

22 September

Shekina och Sammy söker sina föralltidhem i Göteborg

För cirka två år sedan flyttade Shekina (f.d .tassenskatt) ihop med sin nya matte och kompisen Sammy. Tyvärr har det utvecklats grov allergi så dessa sötnosar måste nu flytta.

Båda katterna är 9 år gamla. De är båda supermysiga och sociala katter. Båda har bott som innekatter och visar inga tecken på att vilja gå ut men det är klart att en kattsäkrad balkong skulle vara mysigt i deras nya hem. De söker ett hem tillsammans utan små barn och hundar.

Båda är vid flytt kastrerade, vaccinerade och chippade.

Kanske är just du Shekina och Sammys nya hem. I så fall skicka PM och berätta vad just du kan erbjuda.

Insamling/Uppdatering Fritz

Insamling/Uppdatering Fritz

19 September Insamling/Uppdatering Fritz Underbara Fritz kom till oss tillsammans med Flisan och lilla Fanny. Man såg direkt att det var något som inte stod rätt till med Fritz som bokstavligen talat är helt skev i kroppen. Fritz har vart hos en veterinär som tyckte…

Och så kom det två till

Och så kom det två till

13 September Och då kom det två till… Sonja och Suna som är cirka två år gamla är vad vi kallar ”returkatter”. De adopterades ut för två år sedan och kom idag tillbaka till oss. Anledningar går vi inte in på men vi tror att…

Vi välkomnar två katter till Tassens

Vi välkomnar två katter till Tassens

13 September

Då välkomnar vi två katter till oss på Tassens!

Möt Calcifer och Haiko som fick komma till oss p.g.a. olika anledningar. De fick åka direkt till Torslanda Djurklinik där båda blev undersökta.

Haiko har tyvärr en längre tid haft problem med ett sår nära baken som aldrig velat läka. Det var fullt av bakterier och smuts så nu sövde man henne och såg till att spola rent och man har lämnat det öppet för att det ska kunna läka. Systern Calcifer fick sin första vaccination och Haiko kommer att få sin när hon har läkt. Tjejerna som är 2 år gamla kommer i framtiden att söka ett hem ihop.

Fakturan landade på 3 224 kr så alla bidrag tas tacksamt emot.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”systrarna”

Tack för att ni finns!

Uppdatering Trion

Uppdatering Trion

12 September Uppdatering Trion Då har godingarna idag vart hos veterinär och alla har fått nya namn. Mamma katt Flisan, Fritz (randig hane) och Fanny (kattungen). Vi börjar med mamma katt Flisan som uppskattas vara runt fem-sex år gammal. Flisan har en gammal fraktur på…