Huvudsida

Månadens utgifter

Månadens utgifter

1 Juni Månadens utgifter – Maj Totalt: 26 444 kr Då summerar vi majs utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får…

En nykomling

En nykomling

28 Maj Hej hopp säger vår nykomling! Denna kisse hittades utanför Konghällacentrum förra veckan. En eldsjäl tog in den lilla och har sen dess efterlyst ägaren utan lycka. Nu är den lille trygg hos ett av våra jourhem och vi fortsätter att efterlysa en ägare. 

En liten hälsning från kolonikatterna

En liten hälsning från kolonikatterna

22 Maj

En liten hälsning från kolonikatterna

Jane, Eva, Nike, Hera, Klio, Ino, Lyssa, Eris, Tenzo och Eos

Alla dessa fina katter bor fortfarande i sina jourhem och det går sakta men säkert framåt. En del tar det längre tid för men vilka framsteg alla katter har gjort. Det är fantastiskt bra jobbat! Våra jourhem som är helt fantastiska ger dem precis det de behöver i form av socialisering, kärlek, mat och bus.

Vi hoppas att missarna snart kommer vara redo att söka sina föralltidhem.

Findus och Maja

Findus och Maja

21 Maj Findus och Maja söker sitt föralltidhem i Göteborg Då är det dags för detta goa par att börja sök sitt föralltidhem. Findus som är två år gammal är en mycket sällskaplig katt som alltid söker efter gos och kel. Han är som lyckligast…

Jourhem hittat

Jourhem hittat

15 Maj Nu har vi hittat en lösning till lilla familjen så här kommer en liten presentation. Mamma Nala 3 år Nomi 5 v (flicka) Noel 5 v (pojke) Nia 5 v (flicka) Neo 5 v (pojke) Välkomna till oss sötnosar!

Akut Nödrop

Akut Nödrop

13 Maj

Akut Nödrop – jourhem sökes akut i Göteborg

Idag fick vi ett nödrop om denna lilla familj som måste flytta omgående p.g.a. väldigt akut allergi. I tre månader har man försökt att medicinera allergierna men det är inte längre hållbart. Vi söker nu omedelbart ett jourhem till mammakatt Nala och hennes fyra ungar som är fem veckor gamla.

Jourhemmet ska kunna ha samtliga katter tills de är minst tolv veckor gamla men man får vara beredd på att mammakatt kan behöva stanna längre.

Då ungarna vid lämplig ålder ska chippas och vaccineras och mammakatt kastreras så det är ett plus om jourhemmet har bil och kan transportera familjen till en av våra veterinärer vid två tillfällen.

Allt bekostas givetvis av oss och vi kommer att sköta annonsering och adoption av samtliga familjemedlemmar när det är dags.

Kan ni ställa upp för lilla familjen så skicka PM.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Lilla familjen”

Veterinärsbesök

Veterinärsbesök

10 Maj Veterinärsbesök Idag har Puma och hennes bebisar vart hos veterinär. Delvis för att Rakshis ena framben börjat vrida sig inåt. Veterinären kunde konstatera att detta är inget hon har ont av men vi har för säkerhets skull fått en remiss till ortopeden så…

Månadens utgifter i April

Månadens utgifter i April

3 Maj Månadens utgifter – April Totalt: 27 428 kr Då summerar vi aprils utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får…

Grattis Puma

Grattis Puma

25 April

Då säger vi grattis till Puma som idag fick sina efterlängtade små bebisar. Två sötnosar på 114 respektive 115 gram. Mamma och bebisar mår bra och tack och lov för Puma blev det hennes absolut sista kull.

Chewie och Solo

Chewie och Solo

24 April Chewie och Solo söker föralltidhem i Göteborg Nu är det dags för dessa goa bröder att söka sitt nya föralltidhem tillsammans. Killarna söker ett hem med tillgång till trygg utevistelse. Chewie och Solo är strax över året och kom till oss då deras f.d.…