Akut Insamling

Akut Insamling

19 Augusti

Akut Insamling

Kan någon ställa upp som fristad till en mammakatt med fem bebisar samt hennes bästa vän (alltså sju katter)? Skicka PM (dock endast Göteborg).

På två dagar har vi fått in två nödrop angående kattfamiljer som vi nu valt att hjälpa. Vi har INTE ekonomin MEN ingen annan har kunnat hjälpa och vi kan inte säga nej. Vi har ÖVERFULLT men vad händer med dessa stackars katter om vi inte kan hjälpa dem? Ska de fortsätta sitt liv i hemlösheten för att sedan i vinter kämpa för att hitta mat och skydd?

Familj nummer ett håller på att matas in. Det är en väldigt reserverad mammakatt och två extremt rädda ungar på runt två månader. Det kommer troligen ta tid för dessa katter sticker så fort de ser en människa men vi ger inte upp.

Familj nummer två består av hela sju katter!!
En cirka tvåårig skygg okastrerad hona som i måndags födde fem kattungar och som hänger med sin cirka fyraåriga relativt tama bästa vän.

Alltså rör det sig om tio katter som vi egentligen varken har plats eller ekonomi till men som sagt kan vi inte säga nej till. Vi behöver verkligen all hjälp och allt stöd vi kan få för att kunna hjälpa dessa.

Kostnaderna för dessa tio katter blir stora. Totalt tjugo vaccinationer (första och andra sprutan), tio chippningar och tre kastreringar. Det blir en ungefärlig summa på 11 500 kr för alla tio katter.

Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”akut”

OBS! Bild för uppmärksamhet. Fler bilder kommer.