Akut insamling Stallungarna och Kattastrofkatterna

Akut insamling Stallungarna och Kattastrofkatterna

21 oktober

Totalt redovisat på två månader: 41 620 kr.

Vi vill så gärna skriva ett långt inlägg om alla våra fantastiska katter och hur mycket de behöver oss men faktum är att man känner sig lite tjatig med alla insamlingar men vi vet inte vad vi ska göra annars. Vår ekonomi är så körd i botten att vi börjar undra om vi någonsin kommer få rätsida på den. Vi betalar fortfarande av fakturor och har totalt redovisat 41 620 kr på två månader. Nu måste vi starta ännu en akut insamling då vi har ännu fler kostnader denna vecka.

Mamma Grace ska kastreras och få sin andra vaccination. Plus (Stallunge) är idag inlämnad för kastrering. Tre kattungar från Kattastrof skall i veckan till veterinär för undersökning, vaccination och chippning. Hanarna från Kattastrof ska få sina andra vaccinationer. Kostnaderna denna vecka ligger på runt 5 000 kr vilket vi inte har.

Dessutom har vi så många katter som söker hem så att vi känner oss hjälplösa. Vi har så många nödrop som vi inte kan säga ja till för ekonomin inte finns och det gör ont i hjärtat att dessa andra stackars katter ska gå ute i kylan. Hungriga och ensamma utan trygghet eller kärlek.

VARJE krona räknas och vi kämpar in i det sista för dessa stackars hjälplösa katter.  
Alla bidrag tas tacksamt emot. 
Märk gåva med ”nödrop”
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97