Akut Jourhem sökes

Akut Jourhem sökes

12 Juli

Akut Jourhem sökes till Morris i Göteborg

Fina lilla Morris fångades efter att ha levt många år som hemlös. Han blev matad av en människa som nu inte längre finns kvar på jordelivet så vi var tvungna att agera snabbt och det tog inte lång tid innan han gick in i fällan. 

En väldigt tillfällig lösning fanns men tyvärr behöver han flytta från nuvarande jourhem senast 26/7. Morris söker ett kattvant kourhem som har erfarenhet av skyggisar. Han behöver någon som aktivt kan jobba med honom för vi tror det kommer ta tid. Därför söker vi endast jourhem som kan ta emot Morris minst sex månader för att ge honom en chans att lita på sin människa. 

Jourhemmets egna beskrivning av Morris:

Hej igen!
Han är som sagt väldigt skygg (kanske inte konstigt med tanke på att han är lite äldre och har levt vind för våg så länge). Han är mest troligen döv. Han sover i godan ro när jag kommer för att titta till honom. Jag tror absolut att han kan bli mer ”tam” med mycket tålamod och fjäsk med något gott. Han förtjänar verkligen ett hem, som har mycket tid och mycket tålamod med honom. Morris är kastrerad, vaccinerad och chippad. 

Kan ni ställa upp för Morris så skicka PM.