Akut Nödrop

Akut Nödrop

18 Augusti

Akut Nödrop – Katterna kommer att avlivas
Fristad sökes OMGÅENDE i Gbg med omnejd

Dessa stackars kompisar som båda är 15 år gamla kommer att avlivas inom kort om ingen lösning hittas.

Personen som idag äger dem har bestämt sig för att flytta och att det mest bekväma för personen är att avliva katterna. Personen bryr sig inte längre ett dugg om katterna som inte har en aning om sina öden. Personen vill inte ta katterna till veterinär för seniorskoll eller göra något alls för att se till att de är trygga och friska.

Nödropet kommer från en nära anhörig som anser att katterna far illa och vill hjälpa dem från att avlivas. Tyvärr kan nödroparen själv inte ta hand om katterna men gör sitt bästa för att se till att katterna slipper avlivning.

Katternas hälsotillstånd har vi ingen aning om och vi kan inte annat än att förvänta oss det värsta med katter i 15-årsåldern som aldrig vart hos veterinär. Vi har för mycket kommande utgifter för att bara kunna säga ja i dagsläget. Vi ligger otroligt mycket back efter misärkatterna och vi kan endast hjälpa om vi faktiskt kan få ihop ekonomin att kunna ge katterna den eventuella vård de kan tänkas behöva.

Vi behöver även någonstans för katterna att komma in i trygghet där de får den omsorg och kärlek dom så innerligen behöver. Kan ni hjälpa med tillfälligt boende eller en slant? 
Skicka PM och märk med NÖDROP.

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97