Akut Nödrop och Insamling

Akut Nödrop och Insamling

6 Oktober

Jourhem sökes AKUT I Göteborg

Igår fick vi ett nödrop om tre katter som bosatt sig under en längre period på en arbetsplats. En arbetsplats med extremt låga levnadsförhållanden med mycket damm och smuts.

Fastän vi varken har plats eller ekonomi kunde vi i vanlig ordning inte säga nej men vi behöver HJÄLP i form av jourhem och ekonomi. I morse dök det dessutom upp en fjärde katt på plats så vi har ingen aning om där finns fler men vi måste börja med att hjälpa dem som synts till.

En av katterna är tam och söker hela tiden uppmärksamhet från personalen. De andra är mer försiktiga och behöver tid och tålamod.

Kan ni ställa upp som tillfälligt jourhem åt någon av dessa katter snälla skicka PM, helst vill vi försöka att placera dem i par. Det är ett plus om man har vana av försiktigare katter sen tidigare och även om man har bil och kan ta katterna till veterinär vid minst två tillfällen som bekostas av oss.

Vi har knappt några pengar kvar på kontot så alla bidrag tas tacksamt emot. Bara denna vecka har vi haft utgifter på närmre 20 000 kr.

Alla bidrag tas tacksamt emot 
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”katter på arbetsplats”