Akut vädjan/insamling

Akut vädjan/insamling

24 Februari

Akut vädjan/insamling

Detta är ett inlägg vi absolut HATAR att skriva och trots att vi i flera veckor gjort allt för att slippa skriva detta inlägg kan vi inte längre blunda för att vi snart inte klarar att hålla igång.

Vi kan ju som ni vet nästan aldrig säga nej och nu står vi i en situation som vi inte riktigt vet hur vi ska ta oss ur. Vi har FÖR mycket utgifter och de senaste månaderna har det vart helt otroliga summor. Från Augusti 2022 till Januari 2023 har vi haft utgifter på ca 340 000 kr! Vi har kämpat med insamlingar och lotterier men vi får inte ihop det.

Vi har varit tvungna att ta tiotusentals kronor från egen ficka för att kunna betala räkningarna men det går inte längre. Både vi och Tassens står barskrapade men ändå har vi svårt att säga nej. Våra hjärtan brinner för dessa små pälsbollar och hela vår tid läggs på föreningen trots våra heltidsjobb. Nödropen bara väller in och vi säger sällan nej. Det börjar ta på våra krafter men vi vägrar ge upp. Men faktum kvarstår att vi inte kan fortsätta hjälpa om vi inte har ekonomin. Det vore oansvarigt av oss att hjälpa katter som vi inte kan behandla.

Vi lägger nu en sista vädjan om hjälp att rädda Tassens Katthjälp. Att hjälpa oss så att vi kan fortsätta vårt viktiga arbete mot hemlösheten. Vi har orken, viljan och vi älskar det vi gör men vi har INTE ekonomin att fortsätta och med ett tjugotal katter i jour måste vi försöka.

Vi inser att det krävs ett mirakel men vi gör ett försök till att rädda Tassens innan vi tvingas att lägga ner.

ALLA bidrag tas enormt tacksamt emot. Stora som små. Många bäckar små.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”akut vädja