Avlivninghot

Avlivninghot

18 Maj

Avlivningshot

Akut insamling/stödhem sökes akut i Göteborg

En eldsjäl kontaktade oss sent igår kväll angående dessa tre hemlösa katter. Av en slump såg hon dem när hon passerade förbi och bestämde sig för att följa efter då hon tyckte en såg skadad ut.

Kissarna låg och tryckte under en husgrund och eldsjälen kröp in för att kolla till dem. Hon såg att ena katten hade ett stort och fult sår på halsen och de andra såg inte heller speciellt fräscha ut. Hon började höra sig för och det visar sig att katterna har bott där en länge tid. Ingen känner sig vid dem och alla säger att de är hemlösa.

Eldsjälen kom inte en dag för sent då en person i närområdet berättade att en jägare skulle komma ut redan denna vecka för att skjuta dem. Det tillåter vi INTE och ska nu göra allt i vår makt för att fånga in dem så snabbt som möjligt. De är relativt skygga men vi hoppas på ett snabbt infång.

Men problemet med ekonomi och stödhem kvarstår. Vi har inga lediga stödhem och söker med ljus och lykta efter någon som kan tänka sig att ta emot en eller två katter. Någon med kattvana som kan aktivt jobba med dem för att socialisera dem. Ett stödhem som kan finnas där en längre period (tills efter sommaren). Alla katter måste givetvis till veterinär som bekostas av Tassens Katthjälp.

Vi har stora problem med ekonomin och fortsätter därför att vädja om bidrag för att kunna rädda denna stackars trio från en säker död. De behöver alla lite över det vanliga hos veterinär och speciellt kissen med det stora såret.

ALLA bidrag tas tacksamt emot. 
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Avlivningshot”