En stor hälsning från alla Tassens katter som funnit sina föralltidhem

En stor hälsning från alla Tassens katter som funnit sina föralltidhem

26 April

En stor hälsning från Tassens katter som funnit sina föralltidhem

Vi vill presentera några av våra goa katter som fått sina föralltidhem. Då det är så många har vi valt att dela upp dem lite så alla får synas på bild.

Här kommer första gänget:

Henning kom som liten kattunge till oss och hittade snabbt sitt för alltid hem hos Robert & Ylva som även adopterat Bosse, Lasse och Sigvard.

Jack och Mandus räddades med sin bror Helix från en gård där jägaren sköt alla katter. Dessa klarade sig precis därifrån och Jack och Mandus fick flytta ihop. De var väldigt blyga mot sin nya matte Evelina men fem månader senare har de verkligen vuxit och fullkomligt älskar att bli klappade och gosade med.

Sally hittades av en slump där jag bor. Hon kollades för chip, ägaren hittades men till allas stora förvåning ville ägaren absolut inte ha tillbaka Sally och vägrade att hämta henne. Tur för henne för hon fick världens bästa föralltidhem.

Doris hittades ute efter att ha synts en längre tid och vi kontaktades. Doris fick direkt komma in och efter ett tag i stödhem fann hon sitt föralltidhem. Hon var väldigt skygg i början i sitt nya hem men nu vill hon bara skeda med matte Sarah.

Silver räddades med två av sina syskon och fick sitt föralltidhem hos Eva med massor med kattkompisar. Silver var även hon en liten skyggis men har gjort enorma framsteg i sitt nya hem.

Alyssa – denna goding fick flytta till sin föralltidmänniska 2020. Hon var i början lite osäker och nervös men har blommat ut till den gosigaste katten i världen.

Lisa älskar att vara ute med sin föralltidfamilj. Hon går på dagliga promenader med familjen och älskar all uppmärksamhet hon får. Hennes favvoplats är i sängen med matte där hon får mysa.

Vi har så otroligt många fler katter vi vill uppdatera om och visa er så vi kommer försöka lägga upp lite fler inlägg för att visa upp dessa fantastiska katter som funnit sina föralltidhem.