Insamling Anita

Insamling Anita

24 Januari

Supermegaakut insamling för Anita som riskerar avlivning

VARNING FÖR STARKA BILDER

Hjälp oss att rädda Anita som lidit i tystnad i flera år. Anitas f.d. ägare stod i valet och kvalet om hon skulle låta Anita somna in då Anita är fullkomligt täckt av sår över HELA kroppen. Från huvud till svans och allt däremellan.

Detta för att man aldrig kunnat ge Anita en utredning och eftersom man inte har ekonomi väljer man hellre att låta henne somna in istället för att hon ska slippa lida.

Bilderna är endast på såren runt huvud och hals. Hon har sår över hela kroppen som kliar nått fruktansvärt. Hon sliter bort päls tills där bara finns kala fläckar och köttsår kvar.

Tydligen har man provat det mesta som allergifoder, salvor, klådstillande, kortison etc. Vi har fått reda på att Anita har lidit av detta sedan ett års ålder men ALDRIG fått en utredning på vad som orsakar detta. Vad Anita behöver en ORDENTLIG utredning. En utredning som kan hjälpa att ta reda på vad det är som orsakar Anitas besvär.

Anita som är cirka år otroligt ont och har flyttas mellan olika hem som inte kunnat hantera hennes utslag och aldrig någonsin insett allvaret i detta och vi inte annat än tänka oss att hon haft ett otroligt kämpigt liv. Trots detta har hon vart stark och har all vilja att kämpa och leva.

Trots all smärta och obehag har hon vart en tillgiven och mysig katt men nu börjar orken tryta och Anita behöver omedelbar hjälp. Anita är inte heller kastrerad.

Vi misstänker att det kommer bli en lång resa för Anita innan hon blir helt bra men vi vill se till att hon får det bra och mår bra, även om resan blir lång.

Vi vill hjälpa Anita!!! Vi vill se till att Anita får det bra och slipper somna. Vi vill att hon ska få den utredning och behandling som hon förtjänar. Vi vill ge henne en chans! Vi har glöden att kämpa för Anita och vi är övertygade om att Anita har styrkan att kämpa tillbaka för att bli bättre. Med er hjälp och ert stöd så kan vi tillsammans hjälpa Anita. Vi har mycket utgifter och ber på våra bara knän om er hjälp att rädda Anita!

ALLA bidrag tas tacksamt emot – stora som små!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Anita”