Insamling Love och Phoenix

Insamling Love och Phoenix

16 Maj

Ungefär samtidigt igår får vi två nödrop från helt olika håll. Även fast ekonomin snart är körd i botten då vi haft stora utgifter de senaste veckorna kunde vi inte säga nej.

Love har synts till i flera år och man har aldrig vetat om han har en ägare. Han har varit inne hos alla i området där han även fått mat. Han har annonserats flera tillfällen men ingen har gett sig tillkänna.

Han var inte chippad eller kastrerad så imorse kördes han till veterinär för kastrering, chip och vaccination. En stor bamse katt som nu får komma in i tryggheten.

Phoenix kom vandrades in hos en av våra föralltidhem i ruggigt skick. De kunde såklart inte blunda för denna lille stackare så han togs omedelbart in. Han är enormt mager och väldigt trött.

Även han är varken chippad eller kastrerad. Han är inbokad hos veterinär imorgon bitti för en allmän kontroll, chip och vaccination samt kastrering om han är frisk nog.

Vi som många andra föreningar har det enormt tufft ekonomisk och vi behöver all hjälp vi kan få för att hjälpa dessa fina katter.

Alla bidrag hjälper, många bäckar små!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Love och Phoenix”

Love är den stora katten med mest vitt och Phoenix den andra lille som ser lite hängig ut.