Insamling/Nödrop

Insamling/Nödrop

7 November

Insamling/Nödrop

Redovisning september till idag: 56 000 kr

Då har jag gått igenom alla redovisade fakturor sedan 1 september tills idag och det landar på hela 56 000 kr och alla fakturor finns att tillgå här på sidan. Det är enormt mycket pengar och vi hinner aldrig ikapp med att betala av fakturorna förrän vi får nya ”bekymmer”. Vi har så många fakturor på avbetalning att vi nu riskerar att bli begränsade till hur många katter vi får ta in på faktura förrän vi betalt av dem. Vi har inte tagit in fler katter det senaste då vår ekonomi inte tillåter detta.

Alla de senaste redovisningar är de nuvarande tassenskatterna som har eller har fått nya åkommor som behövs undersökas. Pengarna är helt slut och det lilla vi får in på lotterierna går till specialkost och medicinering till katterna. Vi har fortfarande kommande utgifter på runt 20-25 000 kr innan årets slut och personligen är jag helt slut i både kropp och själ. Det tar all min energi att nödropa och göra insamlingar men det går inte att bara lägga ner. Jag känner mig tjatig.

Inläggen känns mer opersonliga och fantasin börjar tryta. Jag vill bara att allt ska kännas givande igen och inte påfrestande och ledsamt. Jag är så tacksam till er följare som stöttar oss och jag kommer snart lägga ut våra planer för våra jullotterier som kommer att pågå under
December med en jumbovinst på julafton.

ALLA bidrag tas tacksamt emot – stora som små.
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ”gåva”