Insamling Pandora

Insamling Pandora

25 Augusti

Insamling Pandora

Våra utgifter står inte på något sätt i proportion till hur ”mycket” pengar vi får in. Vi har närmare 50 000 kr i utgifter allt medan kontot gapar tomt vilket gör att vi lever hand ur mun. Oron över den ständigt dåliga ekonomin är en energitjuv som vi helst hade velat slippa då det tar tillräckligt med energi att hjälpa utsatta katter som ingen vill kännas vid.

Nu har vi gjort en första munsanering och operation på Pandora och bara den gick på 6770 kr. Pandoras förra ägare ville inte bekosta hennes tänder, så hon löste problemet genom att boka in henne för en avlivning istället. När vi fick reda på det tog vi över Pandora direkt. Hennes tandhälsa hade hunnit bli så dålig att den orsakade henne ett enormt lidande och det är anledningen till att man inte kunde åtgärda alla hennes tänder vid ett och samma tillfälle, så ännu en operation är inbokad vecka 37 och den kommer att kosta ungefär lika mycket. När veterinären skulle ta tandsten lossnade några av hennes tänder! Sammanlagt åtta tänder har dragits. Alla kindtänderna på vänster sida i överkäken har dragits /lossnat samt kindtänderna på samma sida i underkäken. Samtliga små framtänder är borta.

Pandora är ännu ett bevis på att djur ses som något och inte någon. Hade Pandoras ägare sett Pandora som en levande och kännande varelse hade hon inte låtit henne plågas på det sättet. Vi gissar att hon kom på att Pandora i högsta grad är en levande varelse när det var dags att boka in henne för avlivning. Kan ni hjälpa Pandora att slippa lida?

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk er inbetalning med ”Pandora”