Jourhem sökes akut

Jourhem sökes akut

6 Januari

Jourhem sökes akut i Göteborg

Nytt år och nya nödrop.

Sent igår kväll fick vi höra om ett gäng katter som levde farligt och riskerade att bli skjutna i helgen. Utan en plan eller lösning kastade vi oss direkt in i bilen för att åka och utvärdera.

När vi väl kom fram insåg vi att vi behövde få dem därifrån snarast så vi åkte hem för att hämta fällor, filtar, mat och burar. Vi bestämde oss för att sitta och försöka fånga in så många som möjligt oavsett hur lång tid det skulle ta. Efter många timmar av frustration kände vi oss hjälplösa men vi gav inte upp. Vi kunde inte lämna katterna åt sitt öde och tro det eller ej. Vi lyckades!

Problemet är att då vi var så oförberedda så fanns det inga jourhem. Just nu sitter fyra katter i ett väldigt tillfälligt jourhem så vi söker med ljus och lykta efter jourhem till samtliga fyra katter. Vi söker jourhem som kan ta emot dem i par alternativt ett jourhem som har en snäll kattkompis i hemmet.

Vi söker långtidsjourhem, d.v.s. ett minimum sex månader. De är väldigt skygga och behöver nån som har mycket tid och tålamod och som aktivt kan jobba med dem för att få dem att känna sig trygga.

Kan ni ställa upp som jourhem skicka pm.

Alla bidrag tas tacksamt emot.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Jourhem”