Julklappar

Julklappar

29 Oktober

Nu när vintertiden är kommen och mörkret faller så är dessa Tassensprylar med reflexlogga perfekta att hålla sig både varma och framförallt synliga med. Varför inte införskaffa till sig själv eller kanske en julklapp till nära och kära?

Mössor storlek onesize vuxen
Finns i rosa eller svart. Båda med vår logga i vitt reflex tryck så man syns bra i mörkret. 150 kr/st eller två mössor för 250 kr inkl. porto.

Vantar som funkar perfekt att använda med smartphone så man slipper ta av sig vantar när det är kyligt. Denna gång fick vi dem i svart utförande med tassens logga på båda vantar. 125 kr paret inkl. frakt.

Vattenflaska som är nya för i år med tassens logga
Flaska i RPET och med silikontätning i locket. Ej avsedd för kolsyredryck. Volym 500 ml. Läckagefritt. 120 kr inkl. frakt.

Tassenskasse svart med reflexlogga i silver så man syns extra bra i mörkret.
Ni som har vår kasse sen innan kan jag meddela att det tyvärr inte är samma slitstarka kasse sen innan och därför sänker vi priset men den fungerar utmärkt att handla med. Storlek cirka 42  x37 cm med långa handtag. 175 kr per kasse eller två för 300 kr inkl. porto.

Reflexer är även de på ingång men dessa har tyvärr längre leveranstid så de kommer att annonseras så snart som vi har fått hem dem.

Skicka pm med beställning!