Kattmat

Kattmat

4 September

WOOOP!!!

Kan ni se hur MYCKET kattmat vi har fått från Mjau?!?
Hela 270 kilo kom idag levererat och vi är helt mållösa.

När vi fick ett mail från Mjau för några veckor sedan så trodde vi knappt att det vart sant att vi var en av de 40 katthjälpsorganisationer som alla skulle få 270 kilo kattmat var. Vi skyndade snabbt in på Mjaus hemsida och tittade på ”Katthjälparpaketet” och visst stod Tassens Katthjälp med!

Vi blev så ÖVERLYCKLIGA!

Vi tycker Mjau har tagit ett fantastiskt initiativ då de för varje katthjälparpaket som säljs donerar tre kilo extra kattmat:

”Gåvoshopen är ett riktigt hjärte-projekt för Mjau. Själva gör de ingen vinst på gåvorna som människor köper. Mellanskillnaden, mellan tillverkningskostnaden och försäljningspriset, är liten och täcker precis distributionen till katthemmen. För varje köp som görs i gåvoshopen skänker dessutom Mjau tre kilo extra kattmat, och lägger alltså till ännu fler portioner när maten sedan levereras till katthemmen.”

Vi kan bara tacka och buga och alla Tassens Katter kommer bli överlyckliga att få provsmaka alla godsaker. Tack till er alla som stöttat och stöttar oss genom vått och torrt och stort tack till Mjau.