Långtidsjourhem sökes

Långtidsjourhem sökes

8 Januari

Långtidsjourhem sökes i Göteborg

Mino och Rocky kom till oss p.g.a. olika omständigheter och de söker nu ett jourhem en längre period. Mino är en grå hona på nio månader och Rocky är en svart hane på tio 10 månader. De är tama och keliga men då det har vart en omställning för dem att komma till oss är de givetvis avvaktande och försiktiga. De är i ett tillfälligt jourhem men behöver komma till ett jourhem där de får vara med hela tiden, få utforska och i sin egen takt blomma ut.

Mino är dräktig vid nio månaders ålder. Mino tros vara en månad gången och imorgon är båda inbokade hos veterinär. Rocky ska kastreras, vaccineras och chippas och Mino ska få en undersökning, ultraljud om det går samt chippas.

De behöver komma till ett Jourhem som kan ha dem minst sex månader så att Mino kan föda i lugn och ro samt inte separeras förrän kattungarna är gamla nog. Ett plus är om jourhemmet har bil och vid vissa tillfällen kan åka med katterna till en av våra veterinärer i Torslanda, Lerum eller Frölunda.

Rocky kommer behöva sin andra vaccination om cirka fyra veckor och när ungarna är gamla nog ska alla inklusive Mino vaccineras och chippas. Mino ska även kastreras när ungarna är gamla nog. Kan ni ställa upp som Jourhem så skicka PM till oss.