Lotteri Klätterträd

Lotteri Klätterträd

29 Maj

Till förmån för de tio katter som kommit till oss i veckan.

Vinstchans:
Vinnaren väljer mellan mörkbrun och beige

Stort klösträd med en stege, sisalmattor, en sovkoja, hängmatta, två mysiga sängar samt en utkiksplats högt upp, med två mycket stabila bottenplattor.
Mått: H 165 x L 86 x B 98 cm

Det stora klösträdet kan erbjuda katter allt de behöver för ett lyckligt liv inomhus. Den praktiska stegen hjälper även äldre eller små katter att komma upp sig högt i livet! Stegen är klädd med två klösmattor av sisal och leder upp till första plattformen. Två förbundna bottenplattor med sammet håller trädet stabilt stående och är även mysiga att ligga eller busa på.

Trädet erbjuder ett stor urval av olika liggplatser att sova och slumra på. Framför allt brukar hängmattan bli en populär plats att chilla på. Den mysiga grottan är perfekt när katten vill ha lite lugn och ro och kanske hålla omgivningen under uppsikt utan att synas själv. Den översta plattformen är en trygg plats med den mysiga kanten att luta sig mot. Båda bäddarna fästs med gummiband och kan enkelt tas av för att tvättas.

De tre plyschbollarna med bjällror är inbjudande att leka med och på de många klösstammarna kan katten klösa och vässa sina klor. Klösträdet har ett så stort urval av sovplatser och möjligheter att klösa och på att det passar utmärkt för hushåll med flera katter!

Lotterna kostar 10 kr/st och det finns 500 lotter
Swish: 123 583 84 53
Märk med ”klös”