Lotteri Klösträd

Lotteri Klösträd

4 Februari

Lotteri Klösträd

Då vi har det extremt tufft ekonomiskt just nu kommer vi att köra en del lotterier för att kunna fortsätta att hjälpa katter i nöd.

Om det dyker upp namn som inte har kommenterat så beror det på att lotteriet även syns på vår hemsida. Det är även många som swishar utan att kommentera. Det finns inget krav på att varken tacka för vinsten eller kommentera på vår Facebook sida. Det är upp till var och en.

Vinstchans:
Vinnaren väljer mellan beige och grå.

Stadigt klösträd med mjuk sovgrotta, rund tunnel, bekväm säng och bräda för klovård.
Mått: H 116 x L 108 x B 74 cm

Klösträdet är ett medelstort, kompakt klösträd som är enkelt att integrera i varje rum. En klösbräda med en sisal-klösmatta ger katten ytterligare en möjlighet till de många klösstolparna att klösa och vässa sina klor. Kattungar och äldre katter kan använda klösbrädan för att klättra upp. Katten kan glädja sig över många olika stora ligg- och sittplatser. Förutom den lustiga plattformen, formad som en tass, finns också en mysig grotta att dra sig tillbaka och gömma sig i. I den stora, runda hängmattan och i sovgrottan kan katten vila upp sig från sina äventyr. Längst upp hittar katten en mysig, oval säng med en kant runtom att luta sig mot. Sängen är stor nog även för stora kattraser eller flera katter, om de vill sova tillsammans.

Lotterna kostar 10 kr/st och det finns 500 lotter
Swish: 123 583 84 53
Märk med ”träd”