Lotteri Klösträd

Lotteri Klösträd

13 Juli

Lotteri Klösträd

Då vi har många kommande utgifter kan vi inte ta semester. Bl.a. ska alla kattungar ha sin andra vaccination, deras mammor ska snart kastreras och få sina andra vaccinationener, Sture ska få andra vaccinationen och efter sommaren ska han få munnen, som är i dåligt skick, åtgärdad.

Vinstchans:

Klösträd

Klösträd i snygg färgkombination, vinröda och gråa, vadderade liggplatser med filtimitation, stora ytor att klösa på, med bekväma bäddar, med hängande leksaker. Mått: H 112 x L 60 x B 40 cm.

Klösträdet är mer än ett praktiskt tillbehör för kattens klovård. Trädet kombinerar funktionalitet med en trendig design och är ett snyggt blickfång i hemmet. Trädet i modern bordeaux och ädelt grått ser mycket elegant ut tack vare de svepande formerna. Trädet har tre ovala klösstammar och en extra klösyta på taket på grottan. Sovplatserna i grottan och på plattformarna är mjukt vadderade och täckta av syntetfilt, så du kan vara säker att katten ligger bekvämt och har en liggplats värdig en katt när den sover, dåsar eller ligger och kikar.

Lotterna kostar 10 kr/st och det finns 350 lotter.
Swish: 123 583 84 53
Märk med ”träd”