Månadens utgifter

Månadens utgifter

1 December

Månadens utgifter – November

Totalt: 41 231 kr

Då summerar vi novembers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små.

Bonnie – 1 150 kr
Hera – 4 255 kr
Ferrit & Oliver – 1 320 kr
Gunes –  2 428 kr
Bill, Bull, Toffifee, Copycat, Bianca, Bernhard, Taylor & Kosmos – 4 490 kr
Rödis – 8 360 kr
Gerd – 4 600 kr
Ino & Klio – 880 kr
Agria försäkring – 6 400 kr

Övriga Utgifter (skabbmedel, avmaskning, medicin, specialfoder, kattmat, ersättning, kattsand)  – 7 348 kr

Fina Bonnie som kom med sina småttingar har blivit kastrerad. Hennes bebisar har fått sina föralltidhem och Bonnie söker med ljus och lykta efter sitt egna föralltidhem.

Hera som är en av våra kolonikatter som fångades in för över ett år sedan fick diagnos att hon har astma och förkalkningar i levern. Tyvärr är Hera den andra katten från samma koloni som har astma så den lille behandlas just nu med astmamedicin och vi hoppas hon mår bättre. Detta besök innefattade både prover och röntgen.

Fina Ferrit och Oliver som nu fått föralltidhem tillsammans har fått sina vaccinationer och chip. Gunes som är mamma till Ferrit och Oliver har kastrerats, vaccinerats och chippats. Hon har blivit adopterad av sitt jourhem.

Lilla syskonskaran har alla fått sin andra vaccination. Tyvärr fick några av ungarna ögoninflammation och har nu behandlats för detta. Nästan alla har fått hem så nu är det bara Bill kvar.

Rödis som kom till oss för många år sedan med ett krossat ben som han fick amputera har vi hjälpt med behövlig tandvård.

Gerd som adopterades ut för ett tag sedan hade blåsljud på hjärtat och en undersökning efter ett år behövdes så nu har hon vart och gjort hjärtultraljud. Hon mår jättebra och slipper fler uppföljningar.

Ino & Klio från kolonikatterna har fått sin sista vaccination. Deras annons ligger ute och vi hoppas de får napp snart.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”