Månadens utgifter

Månadens utgifter

1 April

Månadens utgifter

Totalt: 102 365 kr

Då summerar vi decembers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Britt-Emil och Astrid – 3250 kr
Sune – 344 kr
Busa – 955 kr
Glenn – 2 000 kr
Morris – 3 506 kr
Alf – 1 133 kr
Chase – 390 kr
Majvor – 1 200 kr
Figaro – 840 kr
Oreo – 840 kr
Mysan och Gossan – 1230 kr
Milda och Hilda – 4 044 kr
Lucky – 27 210 kr
Willy  – 53 978 kr
Dodi  – 490 kr

Britt-Emil och Astrid (f.d. kolonikatter) har haft fortsatta problem med sina öron och infektioner som så många andra av kolonikatterna hade. Efter flera besök hoppas vi nu att vi fått bukt med detta och att de ska slippa att vi är och pillar och rengör titt som tätt. Kompisarna har nu funnit sitt föralltidhem.

Sune har fått sin andra vaccination och vi är glada att meddela att han funnit sitt föralltidhem.

Busa vår lilla blygis som tyvärr fick komma tillbaka till oss har kastrerats.

Finaste Glenn som är en superfin tjej kom till oss då hon inte trivdes där hon var. Hon var full av tovor så hon fick en riktigt fin lejonrakning och samtidigt vaccinerades och chippades hon. Även Glenn söker sitt föralltidhem.

Stackars lilla Morris från kolonikatterna har haft problem med sin gång. Han vinglar och ramlar och det känns som benen inte riktigt hänger med. Man har tagit ännu fler prover och beroende på testresultaten kommer Morris troligen att behöva bokas in på magnetröntgen för att se om man hittar någon neurologisk förklaring. Han ska nästa vecka in på skiktröntgen och eventuellt ryggmärgsprov som kommer gå på cirka 20 000 kr.

Maja har kastrerats. Maja kommer från kolonikatterna och födde dagen efter hon kom i trygghet bebisarna Alf, Aron och Astrid.

Alf som är en av Majas ungar fick åka in för undersökning då man misstänker att han eventuellt har astma. Då han även vart dålig i magen vill man först utesluta parasiter innan man går vidare med utredning för eventuell astma.

Chase har fått sin sista vaccination och söker sitt föralltidhem. Chase hade när han kom till oss plattbröst. Han har blivit undersökt av två veterinärer som båda säger att han inte har eller kommer att få problem med detta. Vid besiktning fann man dock ett litet blåsljud på hjärtat och han kommer att få en full utredning för detta.

Majvor cirka sju månader har kastrerats, vaccinerats och chippats. Hon är en blyg liten tjej som kommer behöva lite tid i sitt stödhem innan hon är redo att söka hem.

Figaro vår goding på cirka fem månader har kastrerats, vaccinerats och chippats. Han söker sitt föralltidhem.

Oreo vår sötnos på cirka fyra månader har kastrerats, vaccinerats och chippats. Han söker sitt föralltidhem.

Mysan och Gossan har fått sin andra vaccination och söker även de sitt föralltidhem tillsammans med trygg utevistelse.

Hilda och Milda f.d. kolonikatter har kastrerats, vaccinerats och chippats. De är två av de blygare katterna från kolonin och medan Milda har flyttat till ett nytt stödhem söker Hilda ett stödhem med tid, tålamod och en snäll kattkompis.

Lucky cirka ett år är vår lilla stjärna. Hon hittades utomhus och togs in av upphittaren. Hon kunde inte gå och kissade blod. Vi hämtade henne direkt och körde till Blå Stjärnan där man röntgade och konstaterade att hon brutit båda frambenen. Lucky opererades och därefter har allt bara gått framåt. Såren läker superfint och hennes senaste röntgen visar att det läker bra men är ännu inte helt läkt. De misstänker att ena plattan skaver lite och hon kommer att få metacam en vecka och fortsätta med sin sjukgympa hemma. I slutet på april är hon igen inbokad för att röntga benen.

Willy vår otursfågel lyckades på något sätt vrida axeln ur led. Han var en modig och tuff kille som måste haft otroligt ont. Han bokades direkt hos veterinär som remitterade honom till Blå Stjärnan där han blev inlagd och opererad. Han läker fint och tycker mest att det är pest och pina att vara begränsad i sin aktivitet.

Finaste Dodi har blivit kastrerad och väntar på att finna sitt föralltidhem.

Vi vet inte hur länge vi klarar att fortsätta. Ekonomin är i BOTTEN och vi kämpar så gott vi kan men vi har överfullt och om vi inte har ekonomin kan vi inte hjälpa fler katter.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”