Månadens utgifter

Månadens utgifter

1 Maj

Månadens utgifter

Glenn – 360 kr
Morris – 9 050 kr
Chase – 5 000 kr
Dodi – 10 193 kr
Figaro – 360 kr
Oreo – 360 kr
Escobar – 4 390 kr
Övrigt – 3700 kr

Totalt: 33 333 kr

Då summerar vi aprils utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Glenn vårt lilla Lejon fick sin andra vaccination. Glenn har funnit sitt föralltidhem och flyttar i dagarna.

Morris var en väldigt älskad kisse och är mycket saknad. Morris från kolonikatterna hade problem med balansen. Efter skiktröngen fick vi det dystra beskedet att Morris hade en hjärntumör och cancer som hade spridit sig till hans lilla skelett. Det fanns inget vi kunde göra för Morris som led något otroligt. Älskade Morris fick stillsamt somna in omgiven av kärlek och trygghet. Morris du är och kommer alltid vara saknad.

Kattungen Chase som kom till oss med plattbröst fick vi vid första veterinärbesök veta att han hade ett blåsljud på hjärtat. Vi valde att göra en större utredning på Chase i och med hans plattbröst. Chase hjärta och bröstkorg röntgades. Plattbröstet är inget han har problem med och något blåsljud fanns inte heller så Chase var en helt vanligt och frisk kattunge. Efter undersökningen kunde han kastreras och han fick sin sista vaccination. Han har även funnit sitt föralltidhem.

Dodi vår vackra vita katt har bara haft motgångar. Stackaren har vid något tillfälle varit i slagsmål vilket resulterade i en abscess i munnen. Vid första undersökningen gjorde man rent och satte honom på en kur antibiotika. Tyvärr kom svullnaden tillbaka efter att han slutat med antibiotikan så han fick åka in akut för att tömma abscessen. Denna gång fick lillkillen drän som ska sitta i kinden några dagar samt antibiotika. Vi hoppas att han mår bättre snart.

Kattungarna Figaro och Oreo har fått sin sista vaccination. Båda killarna har flyttat till varsitt föralltidhem.

Escobar har fått påfyllning på sina immunterapisprutor. Han är otroligt allergisk mot pollen och sprutorna har verkligen hjälpt honom och han slipper att känna sig kliig och obehaglig.

Övriga kostnader inkluderar specialfoder, sand, medicin etc.

Tack för er ni hjälper oss att rädda liv!

Vill man skicka ett bidrag går det bra
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”