Månadens Utgifter

Månadens Utgifter

4 Oktober

Månadens utgifter – September

Totalt: 45 309 kr 

Då summerar vi julis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Då vi håller på att fånga in en hel koloni så uppskattas verkligen alla bidrag. Många bäckar små…

Gerd – 5 050 kr
Morgan – 598 kr
Milo – 1 587 kr
Frans – 6 082 kr
Fritz, Flisan ochFanny – 2 450 kr
Anita – 1 418 kr
Haiko och Calcifer – 4 486 kr
Sonja och Märta – 2 240 kr
Sigge – 6 230 kr
Knut – 3 096 kr
Gunvor och fem småttingar – 3 010 kr
Försäkringar Agria – 2 200 kr

Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand) – 6 922 kr

Gerd som har fått sitt föralltidhem visade sig ha ett blåsljud på hjärtat så innan hon kunde överlåtas helt till sin nya familj bokades hon in på ultraljud för att undersöka sitt blåsljud. Blåsljudet fanns med hjärtat var helt utan anmärkning.

Godingen Morgan som hittat sitt för alltid hem har fått båda sina vaccinationer. Morgan som har en del tandsten är inbokad för munsanering femte oktober sedan är han redo att överlåtas till sin nya ägare.

Milo fortsätter att kämpa med bakterier i örat och har varit hos veterinär på undersökning. Man fortsätter att rengöra hans öron och har satt in kortison under en kortare period för att försöka få ner inflammationen.

Frans forsätter med sina olika behandlingar då han haft problem med urinsten. Han har igen varit hos veterinär där man kunde konstatera att inflammationen i blåsan var borta men Frans har i princip inget immunförsvar. Han fortsätter tyvärr att kissa utanför lådan och vi har ett till besök inbokat för utvärdering. Frans måste nu gå på specialkost för urinstenarna så även detta är inhandlat.

Fritz, Flisan och Fanny fick åka till veterinär för undersökning. Flisan och Fritz fick första vaccination och chip men man ville avvakta lite med Fanny då hon var väldigt liten och hade lite snuva. Både Flisan och Fanny tyckte veterinär att han hörde blåsljud på så Flisan är nu inbokad för undersökning av blåsljud och sedan kastrering. Fritz som är alldeles skev är nästa månad inbokad för en slätröntgen. Då alla var extremt dåliga i magen när de kom har vi köpt diverse produkter för att lugna deras magar. Fritz har även blivit kastrerad.

Anita som är en av våra långtidskatter har varit hos veterinär för undersökning då man nu äntligen försöker trappa ner hennes kortison nu när immunterapin förhoppningsvis har börjat få effekt.

Haiko och Calcifer kom till oss p.g.a. olika anledningar. Haiko hade ett sår nära baken som hade envisats med att läka en längre tid. Haiko fick en mild sedering så att man kunde rengöra såret. Tjejerna som är systrar är båda runt två år gamla och de har även fått sin första vaccination. Haiko fick en dos antibiotika som även hämtats ut.

Sonja och Märta har kastrerats och har flyttat till sitt nya jourhem.

Sigge vår vita fina kille hade när han kom till oss en tandfraktur. Då det var sommar kunde vi inte få tag på någon tandläkare men nu har han äntligen varit och fått den åtgärdad. Sigge har även han funnit sitt för alltid hem.

Knut har nu vart inne för att delvis göra rent lite i munnen men också för att försöka bränna bort delar av polypen han har i ena örat. Allt har gått jättebra och vi är glada att meddela att Knut har funnit sitt för alltid jourhem där han får njuta av sina sista år.

Fina mamma Gunvor har vart med sina fem underbara pälsungar och fått första vaccination och chip.

Övriga utgifter är för skabbmedel till samtliga katter, avmaskning antibiotika och allergifoder.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”

Bild på finaste Fritz som myser med jourhemmets katt Rico.