Månadens utgifter

Månadens utgifter

30 December

Månadens utgifter – December

Totalt: 32 362 kr

Då summerar vi decembers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små!

Milo – 621 kr
Knut – 8 630 kr
Morris – 5 678 kr
Räkan – 9 031 kr
Selma – 3 886 kr
Mio och Lily – 704 kr

Milo, Savannahkatten har vart på två återbesök för sitt öra. Det börjar se bättre ut men ett återbesök kvarstår om ett par månader.

Knut, vår äldre herre som är både blind och döv har vart hos veterinär för en grundlig kontroll och tagit flera olika blodprover. Allt såg jättebra ut och Knut lever loppan i sitt föralltidjourhem.

Morris endast två år skulle avlivas p.g.a. en böld efter ett slagsmål som hans förra ägare inte hade råd att bekosta. Tack och lov kontaktade veterinären oss och vi tvekade inte en sekund utan tog över Morris. Han fick den behandling med drän som han behövde och är nu nästan helt återställd och är snart redo att söka sitt föralltidhem.

Räkan på åtta månader kom till oss i ett riktigt dåligt skick. Han hade diarré och matvägrade vilket han hade gjort i flera dagar. Han var bokstavligen talat helt utslagen och fick tvångsmatas för att få i sig näring. Räkan fick tid hos veterinär där han lades in med dropp. Man tog prover och kunde konstatera att Räkan hade en infektion i kroppen. Han behandlades med antibiotika och fick även en sexdagarskur med antibiotika. När Räkan hämtades hos veterinären samma eftermiddag fick vi tillbaka en helt annan katt. EN otroligt social, busig och hungrig kattunge. Vilken lycka. Näst på tur för Räkan är kastrering, vaccination chippning och efter det är han redo att hitta sitt föralltidhem.

Selma är en av våra katter som hittat sitt föralltidhem. Tyvärr visade det sig att Selma fick komplikationer av sin kastrering så givetvis hjälpte vi till med fakturan. Man gick in och kortade ner stumpen så nu hoppas vi att Selma får vara problemfri.

Mio och Lily har fått sin andra vaccination. De är även funnit sitt föralltidhem så vi önskar syskonparet all lycka i framtiden.

Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand) – 3812 kr

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Månadens Utgifter”

Bild på en tillfrisknad Räka!