Månadens utgifter – April & Maj

Månadens utgifter – April & Maj

4 Juni

Månadens utgifter – April & Maj

Totalt: 55 120 kr

Då tänkte vi summera  April och Maj och se vad vi haft för utgifter under månadernas gång.
Detta är någon vi gör varje månad så ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Malte – 338 kr
Mino & hennes bebisar – 7 616 kr
Tenzo – 9 063 kr
Frans – 1 055 kr
Siri – 13 398 kr
Phoenix – 3 022 kr
Love – 1 150 kr
Ino – 4 705 kr

Agria försäkring – 8 000 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, avmaskning, medicin, specialfoder, kattmat, kattsand etc. ) – 6 773 kr

Finaste Malte har fått sin andra vaccination och söker med ljus och lykta efter sitt föralltidhem.

Mino och hennes fem bebisar fick alla sina vaccinationer och chippades. Mino kastrerades och nu har alla inklusive pappa Rocky funnit sina föralltidhem.

Tenzo, vårt lilla gull från kolonikatterna har haft problem med hostningar och harklingar. Flera från kolonin har redan fått diagnosen astma och han har nu utretts för detta. Tyvärr har även Tenzo astma och kommer att få behandlas med inhalator. På toppen av detta fick vi åka akut till Blå Stjärnan då allt tydde på att Tenzo hade urinstopp vilket är livshotande. Tack och lov var det bara stressblåsa och efter några veckor är han nu helt återställd. Idag ska han på återbesök för sin astma.

Frans som bor med sin syster Siri i föralltidjour har fått en spruta (han kommer få den varannan månad) och denna ersätter flera av de mediciner Frans måste få och det känns snällare att Frans får denna spruta än att hans jourmatte ska tvinga i honom mediciner dagligen.

Siri, som är Frans syster, har haft stora problem med sin bakre del. Hon fick åka till en veterinär som bekräftade att hon hade problem med analsäckarna och dessa fick tömmas. Tyvärr slutade inte problemen här då Siri har ont när hon ska kissa. Man gjorde ultraljud och tog prover men man hittade ingen urinvägsinfektion. Däremot har hon mycket veck där bak och har svårt att tvätta sig och jourmatte måste tvätta och smörja där bak varje dag. Ändå vill problemen och flytningarna inte ge med sig så nytt besök är bokat hos veterinären idag.

Phoenix kom till oss i ett bedrövligt skick och togs snabbt till veterinären. Man tog alla sorters prover men tyvärr var det för sent för Phoenix då hans organ hade börjat stänga ner. Phoenix fick vandra vidare. Sov i ro lille vän.

Lille Love kastrerades, vaccinerades och chippades.

Ino som är en av kolonikatterna fick åka in för prover och röntgen då jourmatte tyckte hennes mage var väldigt svullen. Tack och lov visade proverna inget onormalt.

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Månadens utgifter”

Bild på Moschi och hennes bebisar som nyss fyllde en månad.