Månadens utgifter – Augusti

Månadens utgifter – Augusti

2 September

Månadens utgifter – Augusti

Totalt: 37 749 kr

Då summerar vi augustis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Shadow, Thunder & Stripe – 516 kr
Sally & co – 1 624 kr
Mimmi – 1 063 kr
Mirjam – 4 658 kr
Sissi – 816 kr
Sture – 7 668 kr
Anita – 3 967 kr
Asheera – 4 222 kr
Frans – 3 308 kr
Bamse – 666 kr
Mira & Nala – 1 990 kr
Alice & Lillen – 3 681 kr
Övriga utgifter – 3 570 kr

Kattungarna Shadow, Stripe och Thunder fick sin andra vaccination och samtliga har funnit sina för alltid hem.

Mamma Sally blev kastrerad och chippad och hennes små fick lite manikyr (kloklipp).

Mamma Mimmi som fortfarande söker sitt för alltid hem blev kastrerad.

Mirjam som tyvärr inte är med oss längre var väldigt sjuk. Vi åkte in med henne akut men tyvärr var det för sent och lilla Mirjams organ hade börjat stänga ner. Mirjam hade FIV och hade troligen varit dålig en längre tid. Hon fick leva sin sista tid i trygghet och var omgiven av kärlek och mys.

Sissi hittades helt utslagen av sin räddare och trots efterlysningar har ingen ägare gett sig tillkänna. Sissi har blivit vaccinerad, chippad och hon har redan hittat sitt föralltidhem.

Stackars Sture har haft det fruktansvärt jobbigt med sitt sår som inte läker ordentligt. Man har behövt sätta drän flera gånger och sist fick han åka in akut då han hade problem med kisseriet. Alla njurprover såg bra ut och Sture fortsätter med antibiotika och vi håller alla tummar och tassar att såret läker denna gång.

Vår älskade Anita med alla utslag har äntligen varit och gjort ett omfattande allergiprov som ska visa om hon är allergisk mot något i hennes omgivning. Skulle det visa positivt på ex. pollen, kvalster etc. kommer Anita att få påbörja immunterapi. Även specialkost är inhandlad till Anita då veterinär tycker hon ska fortsätta med det tills vi vet vad för typ av allergier hon har.

Asheera är en av våra f.d. misär katter som bor i permanent fristad där vi bekostar hennes munvård. Hon har vart inne för munsanering och åtgärder av en forltand.

Vår lilla kämpe Frans fortsätter att kämpa trots motgång efter motgång. Även Frans har varit inne och gjort omfattande allergitester för att se om det är något mer som triggar hans svullna ögon. Vi inväntar hans resultat som borde komma om cirka tre veckor.

Bamse kom till oss efter att hans matte gått bort och han bodde ensam kvar i lägenheten. Bamse vaccinerades, chippades och fick nytt föralltidhem väldigt fort.

Systrarna Mira och Nala som varit hos oss ett tag blev båda kastrerade och vilar nu upp sig. De kommer snart vara redo att söka sitt nya föralltidhem ihop.

Denna lilla skyggisfamilj bestående av Alice och Lillen fick åka in akut på jourtid då Alice ena spene såg konstig ut och man blev orolig att det kunde vara något med hennes juver. Man röntgade henne men hittade inget utan det visade sig att vara pälsen som kladdat ihop sig. Både Alice och Lillen fick sin första vaccination och chippades.

Summa summarum har vi i augusti månad haft utgifter på totalt: 37 749 kr exkl. medicin och foder.

Tack vare Kattfondens Kastreringskampanj har vi fått bidrag på 2 188 kr.

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764

Bild på Lillen