Månadens utgifter – Augusti

Månadens utgifter – Augusti

1 September

Totalt: 66 993 kr

Då summerar vi julis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Det börjar krisa och vår ekonomi är nu nästan obefintlig!!!

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Luna och 3 bebisar – 1 505 kr
Anita – 6 530 kr
Måns och Sigge – 900 kr
Milo – 1 250 kr
Bosse – 685 kr
Gerd och 3 bebisar – 2 720 kr
Siri – 39 128 kr
Selma – 1 530 kr
Frans – 7 058 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand) – 5 687 kr 

Luna och hennes tre bebisar fick åka till veterinär för att få sin sista vaccination. Samtliga i denna lilla familj har funnit sina föralltidhem.

Anita vår sötnos som vart hos oss i nästan två år fick komma in på en undersökning för att se om man kunde börja avvänja henne från kortisonet. Hon har även fått immunterapisprutor beställda och vi känner att det börjar gå åt rätt håll. 

Killarna Måns och Sigge fick sin andra vaccination och båda har funnit sina föralltidhem.

Milo vår ståtliga Savannakatt var på återbeök för att kolla sina öron som hade blivit bättre. Han är inbokad på återbesök igen och när han är helt klar kommer han att adopteras av sitt jourhem där han trivs som fisken i vattnet.

Bosse som hittades övergiven ”in the middle of nowhere” fick komma till Gerd och hennes bebisar. Han anpassade sig mycket fint och fick faktiskt flytta till sitt föralltidhem med en av Gerds bebisar. Han har vaccinerats och chippats.

Gerd och hennes tre små fick andra vaccination. Samtidigt som detta kastrerades Gerd. Alla dessa godningar har funnit sina föralltidhem.

Siri vår lilla stackare visade väldigt kraftig stelhet i ena bakbenet. Efter diverse undersökningar och röntgen kunde man fastställa att hon hade patellalux, den värsta graden. Hon har opererats och det kommer bli en lång rehabilitering men det tror vi hon löser utan problem.

Selma vår lilla prinsessa. Hjälpen kom för sent och våra hjärtan brast i tusen bitar. Selma hittades ute av en sann djurvän som vi senare på dagen fick kontakt med. Vi rusade till Blå Stjärnan men det fanns inget man kunde göra för att rädda hennes liv. Sov i ro lilla vän.

Alltså Frans, vår lille kämpe nu kallad Lill-Bossen har i princip haft problem sen han föddes. Är det inte det ena så är de det andra men han kämpar på. Han är en sån glädjespridare och sprallig och glad kille så vi vill fortsätta att hjälpa. Sist var han inne för ännu ett ultraljud. Urinstenarna verkar vara borta och vi håller tummar och tassar att allt fortsätter i rätt riktning.

Övriga utgifter är för skabbmedel, antibiotika, specialmat, allergifoder, sand etc.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”juli”