Månadens utgifter – Augusti

Månadens utgifter – Augusti

2 September

Månadens utgifter – Augusti
Totalt: 30 439 kr

Då summerar vi augustis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och den senaste veckan har vi tagit emot tretton nya katter. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Just nu har vi många kattungar samt katter med speciella matbehov så därför går det just nu åt mycket specialmat samt sand vilket är väldigt kostsamt

Mini, Puma & co – 1 948 kr
Eos – 3 461 kr
Silverstjärna & co – 4 450 kr
Zelda – 2 701 kr
Nala  – 1 217 kr
Agria försäkring – 2 300 kr
Övriga utgifter – 14 362 kr

Finaste mammorna Mini och Puma och deras fem småttingar fick sin sista vaccination. Alla bebisar har flyttat till sina föralltidhem medan mammorna väntar snällt på att någon ska kunna ge dom livslång kärlek och trygghet.

Lilla Eos från koloni katterna har ju haft en del problem med andningen och fått åka in akut och ligga i syrebur. Hon har fått både diagnosen kronisk kattsnuva och astma vilket hon nu medicineras för. Hon har vart på återbesök och röntgats och tagit prover. Alla värden såg bra ut så nu blir nästa återbesök om cirka fyra-sex månader för att titta på hennes värden.

Silverstjärna och hennes bebisar Ginger och Spice har äntligen fått komma till veterinär. Ungarna har inte direkt vart samarbetsvilliga vid tidigare försök men nu gick det äntligen. Samtliga har vaccinerats, chippats och kastrerats. Nu kommer de få flytta till ett nytt jourhem som kommer lägga tid och tålamod på att socialisera dessa sötnosar innan dom är redo att söka föralltidhem.

Söta Zelda drabbades helt plötsligt av hälta och fick åka till veterinären för kontroll. Som tur var så var det bara en stukning så Zelda fick åka hem med smärtlindring. Hon har även kastrerats och glädjande nyheter är att Zelda blivit adopterad av sitt jourhem.

Söta mamma Nala har kastrerats och även funnit sitt föralltidhem.

Övriga utgifter är för skabbmedel, avmaskning, mediciner, kattunge foder, sand, specialfoder etc.

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”