Månadens utgifter – Februari

Månadens utgifter – Februari

1 Mars

Månadens utgifter – Februari

Totalt: 24280 kr

Då summerar vi januaris utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Cissi – 1 349 kr
Morris – 410 kr
Sara – 2 239 kr
Frans – 3 789 kr
Uno & Elvis – 2 250 kr
Arne – 5 745 kr
Försäkringar – 1 900 kr
Övriga utgifter – 6 598 kr

Cissi från kolonikatterna har fortfarande lite problem med sina öron så hon har vart inne hos veterinär för att spola rent och allt börjar se bättre ut. Cissi gör supemångat framsteg i sitt jourhem och trivs jättebra med sina jourmänniskor.

Morris, söt som socker kom till oss efter p.g.a att han skulle avlivas. Tack vare att veterinären ringde oss kunde fina killen på två år få en ny chans. Han har denna månad fått sin andra vaccination och vi är glada att meddela att Morris funnit sitt föralltidhem.

Sara även hon var avlivningshotad p.g.a. allergi och att hon hade misstänkt forl. Hon har varit hos tandläkaren där man konstaterade att hon inte hade den grad av forl där något behövdes åtgärdas så hon fick istället en ordentlig munsanering. Igår nåddes vi av nyheterna att hennes jourhem vill adoptera henne. Lycka för Sara!

Frans vår lilla kille har vart inne för rutinkontroll och röntgen av blåsan då han led av urinsten innan. Blåsan ser fin ut och han har inga stenar kvar. Han fortsätter att äta sitt specialfoder för att förhindra att kristallerna kommer tillbaka.

Uno & Elvis har kastrerats, vaccinerats och chippats.

Arne kom med sin kompis Hulda till oss p.g.a. olika anledningar. Arne har chippats men vid besöket upptäckte man även att han hade dålig tandstatus. Igår opererades Arne och fick dra ut hela 5 tänder (en stor och 4 små). Om 12 dagar ska han tillbaka på återbesök och om tre månader en ny röntgen.

Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand, diverse förbrukningsmaterial).

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter