Månadens utgifter Januari

Månadens utgifter Januari

31 Januari

Månadens utgifter Januari

Totalt: 34 787 kr

Då summerar vi decembers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa alla katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Miso – 9 781 kr
Aston – 17 30 kr
Malou – 485 kr
My och Moa – 765 kr
Torsten – 1 097 kr
Doris och Nemo – 928 kr
Selma – 2 092 kr
Morris – 4 456 kr
Astrid – 616 kr
Bob och Nala – 688 kr
Simba – 553 kr
Sol – 2 147 kr 
Puma – 570 kr
Anita – 3 200 kr
Skuggan – 1 063 kr
Märta – 475 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand) – 4 150 kr

Miso som kommer från kolonikatterna har haft det tufft. Hon kom med ett gapande sår på kinden som krävde medicinering och drän i 10 dagar. Vi kastrering upptäckte man att Miso hade en djup öroninfektion p.g.a. öronskabb och det enda sättet man kunde göra rent var att spola under sedering. Hela tre gånger fick hon sederas och få öronen spolade. Nu är Miso äntligen helt återställd och har hittat sitt egna föralltidhem.

Aston som också kommer från kolonikatterna fick i samband med sin andra vaccination göra en undersökning av ögat då stödhemmet tyckte att han kisade och hade svårt att öppna ögat ordentligt. Tack och lov fanns där inga skador på horhinnan. Aston börjar bli en riktigt gosig katt i stödhemmet och kommer i framtiden söka för alltid hem med sin kompis Sol.

Malou från kolonikatterna har fått sin andra vaccination. Hon är helt klar men väntar snällt på kompisen Maja som födde tre bebisar dagen efter de kom till oss.

My och Moa från kolonikatterna fick sin andra vaccination och fortsätter att göra framsteg i sitt stödhem.

Torsten kom till oss efter akut allergi i hans gamla hem. Vi är övertygade om att de flesta som såg Torstens bild blev helt förälskade och det blev hans stödhem med som valt att adoptera honom.

Doris och Nemo kom till oss ihop med sin mamma Märta. Syskonen har nu fått sin andra vaccination och blivit adopterade av sitt stödhem.

Bob och Nala från kolonikatterna har fått sin andra vaccination och har även de gjort stora framsteg i stödhemmet. De älskar när det bjuds på lite naturprogram på tv då de kan sitta och spana i flera timmar.

Sockersöta Simba har blivit kastrerad och då alla i stödhemmet blev helt förälskade i honom har han nu blivit adopterad av dem.

Sötaste Sol från kolonikatterna har nu kastrerats, vaccinerats och id-märkts. Hon uppskattas vara cirka tre år gammal och förutom lite tandsten så var lilla Sol i fint skick.

Kattungen Puma som kom till oss efter svår allergi i familjen har fått sin sista vaccination och chippats. Puma har flyttat till sitt föralltidhem. 

Selma från kolonikatterna har kastrerats och fått sin andra vaccination. Selma uppskattades att vara cirka sex månader gammal och gör sakta men säkert framsteg i sitt stödhem.

Morris som även han kommer från kolonikatterna bor i stödhem med kompisen Selma. För några veckor sedan började Morris få problem med balansen och skakningar. Vi bokade snabbt tid hos veterinär som tog många tester på Morris. Testresultatet visade att Morris hade högre halter av toxyplasma som är vanligt hos katter som gått ute en längre tid. Han behandlas nu med antibiotika och nya tester kommer att tas om några veckor.

Astrid från kolonikatterna har haft en del problem med sina öron då skabben hade utvecklat en djup öroninflammation. Hon har fått åka till veterinär för regelbundna besök och behandlingar.

Anita vår lilla krigare som vart hos oss i ett år har äntligen påbörjat sin immunterapi och vi håller tummar och tassar att detta äntligen ska hjälpa med att få bukt med hennes såriga utslag som denna stackare lidit med i hela sitt liv. Idag går hon på allergifoder och kortison och tack och lov har utslagen inte blossat ut de senaste.  

Märta har fått sin andra vaccination.

Skuggan som vi valt att kalla henne då hon är bra på att gömma sig och troligt snabb har varit hos veterinär och kastrerats, vaccinerats och chippats. Hon är strax under året och var i fint skick.

Övriga utgifter är för skabbmedel till samtliga koloni katter, antibiotika och allergifoder.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Månadens redovisning”