Månadens utgifter – Juli

Månadens utgifter – Juli

8 Augusti

Månadens utgifter – Juli

Totalt: 24 071 kr 

Då summerar vi julis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Mira och Nala – 890 kr
Sally, Sol, Sanza, Sibylla och Sami – 3 188 kr
Morran, Stripe, Thunder och Shadow – 824kr
Otto – 308 kr
Sture – 2 230 kr
Frans – 4 437 kr 
Mirjam – 7 380 kr
Prinsessan – 3 564 kr

Mira som hittades ute blödande ur mun och nos kom till oss med sin syster Nala. Båda har fått sin andra vaccination och ska inom snar framtid bokas in för kastrering. 

Vår lilla familj Sally och hennes fyra små bebisar räddades från under en altan. Efter tre dagars kämpande lyckades vi få in alla fem. I juli fick de sin första vaccination och blev även chippade.

Otto vår söta skeppskatten fick sin andra vaccination. 

Sture som hade en enorm infektion överlevde trots oddsen. Han har fortfarande problem men en böld på kinden som inte ger med sig. Han har flertal gånger vart och gjort rent och tyvärr ser det ut som att vi får åka in igen. 

Frans fick åka in akut då hans ögonproblem försämrats. Då Frans har fått diagnos Blefarit provar man sig fram för att lindra Frans besvär. Nu är det allergifoder som gäller för att se om detta har bidragit till Frans besvär. 

Mirjam som inte finns med oss längre hittades ute helt apatisk. Hon var både utmärglad och uttorkad. Efter flera vändor hos veterinär blev hon inte bättre. Vid sista besöket blev hon drastiskt sämre och testade positivt för FIV. Hon somnade in fridfullt då hennes organ hade börjat stänga ner. Vila i frid älskade vän. 

Prinsessan, vår lilla krigare förlorade kampen. Hon var i fruktansvärt skick när hon kom och fick ligga inne på intensivvårdsavdelningen flera dagar. Hon piggande till men blev gradvis sämre. Det fanns ingeting att göra utan att överösa Prinsessan med kärlek och närhet in i det sista. Hon är mycket saknad och älskad. 

Summa summarum har vi i juli månad haft utgifter på totalt: 24 071 kr exklusive medicin. Tack vare Kattfonden har vi fått bidrag på 1 250 kr för Morrans kastrering.

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Juli”