Månadens utgifter Juli

Månadens utgifter Juli

10 Augusti

Månadens utgifter – Juli

Totalt: 50 754 kr

Då summerar vi julis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Frans – 16 286 kr
Tassimo – 2 126 kr
Luna och hennes 3 små – 3 644 kr
Milo – 2 634 kr
Willies – 675 kr
Sigge – 870 kr
Måns – 870 kr
Gerd och hennes fyra små – 4 000 kr
Elsa och hennes 3 små – 1 740 kr
Chanel, Chloe, Chia – 1 320 kr
Linus – 9 323 kr
Malou – 320 kr
Per och Elis – 900 kr
Knut – 507 kr
Övrigt – 4 243 kr

Frans vår älskade lilla otursfågel har återigen drabbats av problem. Precis som han inte har gått igenom tillräckligt. Det började med att han kissade blod vilket gjorde att han togs in akut till veterinär. Urinblåsan var väldigt svullen och för att kunna få veta med fick man göra ett ultraljud. Detta visade en inflammation i urinblåsan väggar och Frans sattes direkt på medicinering. Allt gick bra tills ungefär en vecka senare när han igen började kissa blod. Ännu ett ultraljud gjordes där man hittade urinsten. Frans blev hemskickad med specialkost men blev ändå inte helt bra. Han var hängig och inte pigg på att varken äta eller att leka så tyvärr för Frans får han fortsatt åka titt som tätt till veterinär för kontroller och vi håller tummar och tassar att han mår bättre snart.

Tassimo är egentligen ingen Tassenskatt med då han blev skadad av en av våra katter som tillfälligt bodde i jour med Tassimo valde vi givetvis att bekosta detta veterinärbesök.

Luna och hennes tre småttingar har varit hos veterinär för en första vaccination, chippning och besiktning. Mamma Luna har även kastrerats. Alla ungar har hittat sina föralltidhem så nu väntar Luna snällt på att få hitta sitt kärleksfulla hem.

Milo vår ståtliga Savannahkatt har vart hos veterinär då han haft problem med öronen. Det visar att han har en inflammation i ena örat som just nu behandlas och återbesök är inbokat denna månad.

Willies vars axel som gick ur led har varit på återbesök hos veterinären.

Sigge och Måns var två av de fjorton katter som togs in innan sommaren. Båda har vaccinerats, chippats och kastrerats.

Gerd och henne fyra små pälsbollar har vaccinerats, chippats och besiktigats. Mamma Gerd har kastrerats. Lycka är att hela familjen har funnit sina föralltidhem.

Elsa och henne tre småttingar har fått sina sista vaccinationer. Även denna härliga lilla familj har funnit sina föralltidhem.

Chanel, Chloe, Chia kom till oss efter deras matte gått bort. Alla tjejer har fått sin sista vaccination och finaste Chanel och Chia har flyttat till sitt föralltidhem.

Linus var en väldigt sorglig historia. Han hittades ute med stora sår på hela kroppen och togs in av en eldsjäl som kontaktade oss. Första veterinären dit han togs av upphittaren gjorde rent hans sår och satte drän. Så snart Linus kom till oss bokades han in hos vår veterinär där man upptäckte att Linus tillstånd var mycket kritiskt. Han var full av tumörer och hans organ hade börjat stänga ner. Det var inget värdigt liv för Linus vars prognos var obefintlig så tyvärr fanns inget mer vi kunde göra för stackaren.

Malou en av våra katter som vart med oss en längre tid var på tandkontroll. Igår flyttade hon äntligen till sitt föralltidhem.

Per och Elis har fått sin andra vaccination och blivit adopterade av sitt jourhem.

Knut har vart på allmänkontroll. Man ser att han har en del tandsten och upptäckte en polyp i ena örat så han är inbokad i september för att åtgärda detta.

Övriga utgifter är för skabbmedel, avmaskning, mediciner och allergifoder.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”juli”

Nospuss från Bosse på bild!