Månadens utgifter – Juli

Månadens utgifter – Juli

11 Augusti

Totalt: 48 471 kr

Då summerar vi julis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små.

Mini & Puma och deras småttingar – 11 451 kr
Nala – 995 kr
Kiki – 351 kr
Frans – 3 588 kr
Jane & Eva – 776 kr
Zelda – 747 kr
Eos – 19 194 kr

Övriga Utgifter (skabbmedel, avmaskning, medicin, specialfoder, kattmat, ersättning, kattsand) – 11 369  kr

Mini & Puma och deras småttingar har vart hos veterinär två gånger. Första gången för kontroll, första vaccinationer och chippning och andra gången för sina andra vaccinationer. Mammorna har kastrerats och p.g.a. deras höga ålder ville man ta lite prover innan man sövde så kastreringen blev extra dyr tyvärr. Ungarna har alla funnit sina föralltidhem och snart är det dags för mammorna att börja leta.

Nala som kom till oss med sina bebisar har kastrerats. Även hennes ungar har fått föralltidhem och vi är lyckliga att kunna säga att även Nala flyttat till sitt föralltidhem.

Kiki vår lilla sötnos har fått sin andra vaccination. Kiki trivs jättebra med jourkatten Tenzo som har gjort stora framsteg tack vare Kiki.

Frans har fått en ny beställning av sina immunterapisprutor.

Jane & Eva är två av kolonikatterna som fångades in i oktober förra året. Tjejerna har fått sin andra vaccination och är snart redo att söka föralltidhem.

Zelda har var och fått en grundlig undersökning, vaccination samt chip.

Eos fick akut åka till djurkliniken då hon hade problem att andas. Han fick ligga inne några dagar i en syrebur medan man tog prover, röntgade och kontrollerade hennes värden. Efter dag tre fick hon åka hem. Eos är även hon från samma koloni som Jane och Eva och förutom att hon har kronisk kattsnuva har hon även astma. Stackars Eos kommer att få åka tillbaka ett par gånger till för kontroll och blodprov för att se till att hennes värden fortsätter att se bra ut.

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Bankgiro: 5599-1764
Swish: 123 583 84 53
Märk med ”månadens utgifter”