Månadens utgifter Mars

Månadens utgifter Mars

29 Mars

Månadens utgifter Mars

Totalt: 18 594 kr

Då summerar vi med en liten återblick vad vi haft för utgifter under mars månad. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så ni får en liten uppställning och uppföljning.

Anita – 8 296 kr
Sonja – 1973 kr
Kattunge Paket – 638 kr
Frans – 4 783 kr
Flisan – 344 kr
Mazarin – 808 kr
Zingo – 344 kr
Gilbert – 1 408 kr

Tack vare Kattfondens generösa kastreringsbidrag har vi fått hjälp med 3 523 kr!

Lilla finaste Anita har påbörjat utredning för hennes hudbesvär. Prover har tagits för ringorm. Man har gjort biopsi som är skickad på analys. Under tiden är hon satt på strikt allergifoder och kortison mot klådan. Hon kämpar på.

Sötaste Sonja som skulle avlivas har nu blivit kastrerad, chippad och fått sin sista vaccination. Nästa steg för Sonja är att ta tag i hennes dåliga mun så snart som hon har läkt från kastreringen.

Frans, vår lilla otursfågel fick åka in akut då hans inre ögonlock svullnade upp. Man tog massvis med olika prover som alla var negativa. Han blev återigen satt på antibiotika och kortison. Ögonspecialist är övertygad om att Frans har klamydia trots tre tester som alla varit negativa. Nu måste alla sex katter i fristaden behandlas mot klamydia i fyra veckor vilket blev en oförutsedd kostnad på över 1 300 kr.

Flisan kom till oss efter att hennes matte fick flytta till ett boende dit inte Flisan kunde följa med och hon har fått sin första vaccination. Andra vaccination är planerad om cirka en-två veckor.

Zingo vars älskade matte och trygghet tragiskt gick bort fick komma till oss då han är en liten blygis och behövde ett speciellt hem med tid och tålamod. Han har nu fått sin första vaccination och flyttat till en underbar fristad.

Mazarinsötnosens matte gick också bort nyligen men trots att släktingar hade tagit hand om Mazarin trivdes han inte alls och fick komma till oss för omplacering. Mazarin har blivit kastrerad, vaccinerad och chippad. Mazarin har även hittat sitt för alltid hem!

Gilbert fick komma in i tryggheten efter en lång tids hemlöshet. Han har blivit rakad då hans päls var en enda stor tova samt blivit kastrerad, vaccinerad och chippad. Han vilar nu upp sig i sin fristad och fullkomligt älskar fristadens andra katter!

Vill man skänka en slant gåt det givetvis bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”mars”

Bild: Gilbert som är SÅ duktig och låter sig bli klappad och gosad med!