Månadens utgifter – November

Månadens utgifter – November

1 December

Totalt: 19 346 kr

Då summerar vi oktobers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Billie – 420 kr
Valentina, Augustina och fem kattungar – 3 252 kr
Frans – 4 290 kr
Kian – 808 kr
Karl Gustav – 1 228 kr
Miso – 2 066 kr
Övriga fakturor och utgifter (specialkost, medicin, avmaskning, skabbmedel, inköp av burar, sand etc.) – 7 282 kr

Söta Billie som kom till oss som en omplacering har fått sin sista vaccination och funnit sitt för alltid hem. Lycka för Billie!

Mammorna Augustina och Valentina har med sina småttingar Ali, Alexandra, Amelia, Anton och Alf fått sina sista vaccinationer och chippats. Alla ungar förutom Ali har funnit sina för alltid hem och mammorna ska i veckan kastreras och söker även sina för alltid hem.

Vår lille kämpe fick äntligen tillbaka sina provsvar från sitt allergitest som visar att han är allergisk mot flera olika typer av pollen. Frans kommer nu att påbörja immunterapi. Sprutorna som är beställda kommer att landa på cirka 3 000 kr utöver det som redovisas för Frans idag. För övrigt är Frans en mycket glad och busig pojk trots alla hans motgångar. Vi håller tummar och tassar för Frans och att immunterapin kommer att fungera.

Kian har blivit kastrerad, vaccinerad och chippad.

Karl-Gustav som skulle avlivas hämtade vi snabbt som attans och han har även blivit kastrerad, grundvaccinerad och chippad. Även K-G har funnit sitt föralltidhem.

Miso som är en av de 15 kolonikatter vi försöker att hjälpa fick åka in då hon hade ett gapande sår på kinden. Detta sår har mest troligen uppstått efter att en böld har spruckit så nu har det blivit rengjort och hon har fått drän.

Summa summarum har vi i november månad haft utgifter på totalt: 19 346 kr.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”November”