Månadens Utgifter – November

Månadens Utgifter – November

1 December

Månadens utgifter – November 
Totalt: 73 455 kr 

Då summerar vi oktobers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små.

Morris – 5 316 kr
Helga – 344 kr
Hugo – 6 951 kr
Cissi och Burre – 800 kr
Fanny – 480 kr
Athena – 650 kr
Siri – 767 kr
Haiko – 23 186 kr
Zigge – 344 kr
Ottiz – 1 485 kr
Klio och Ino – 2 000 kr
Sture – 3 470 kr
Mio och Lily – 3 469 kr
Milo – 5 371 kr
Gunvor och co – 2 430 kr
Dione och Eos – 2 000 kr

Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand, försäkring etc.) – 14 427 kr

Morris – Finaste Morris som kom i retur till oss upptäckte man vid vaccination att han hade ett blåsljud på hjärtat. Vi bokade honom för ett hjärtultraljud där man kunde konstatera att han har en förtjockad hjärtvägg i vänster förmak och han äter nu medicin för detta. Morris söker med ljus och lykta efter sitt nya föralltidhem.

Helga en av kattungarna från kolonikatterna har fått sin andra vaccination och blivit adopterad av sitt jourhem.

Hugo som också är en av kattungarna från kolonikatterna har fått sin andra vaccination. Vid besöket upptäckte man att Hugos mun var väldigt inflammerad och han bokades in hos tandläkaren. Det var såpass att man fick dra ut båda hans hörntänder. Även Hugo har funnit sitt föralltidhem.

Cissi och Burre från kolonikatterna har fått sin sista vaccination. Man passade även på att spola Cissis öron då hon fortsatte att klia trots skabbehandling men nu mår hon mycket bättre. Burre är ute på annons och längtar efter sitt nya föralltidhem.

Fanny som bor med sin bästis Fritz har fått sin andra vaccination. Paret fortsätter att söka sitt föralltidhem.

Athena, ytterligare en kattunge från kolonikatterna har fått sin sista vaccination och även hon har blivit adopterad av sitt jourhem.

Siri som har opererats för patella lux har vart på återbesök där man kan konstatera att allt ser fint ut.

Haiko vår kämpe har inte haft det lätt och det har tagit sin lilla tid att hitta orsaken till varför hennes sår aldrig läkte. Till slut röntgade man hennes ben och fann, tro det eller ej, en hörntand från en annan katt 1,2 cm in i hennes lår. Tack och lov att man upptäckte detta och kunde avlägsna den så hon äntligen kan slippa ha ont. Haiko och hennes syster Calcifer söker också sitt föralltidhem.

Zigge som är en av våra långtidskatter har fått sin första vaccination då vi fick börja om. Han har gjort otroliga framsteg i jourhemmet och är snart redo att söka föralltidhem.

Ottiz fick sin andra vaccination samt en ordentlig undersökning då han vart dålig i magen i över en vecka. Han blev hemskickad med skonkost och vi hoppas att han mår bättre snart.

Klio och Ino kommer från kolonikatterna och de har båda kastrerats, vaccinerats, chippats och behandlats mot skabb.

Sture som redan har adopterats ut av oss hade problem med munnen redan då men eftersom han var så skygg och stressad hade vi inget val än att vänta med munoperationen. Nu har han dock klar och munnen ser jättefin ut.

Syskonparet Mio och Lily kom till oss p.g.a. av olika anledningar och har det superbra i jourhemmet. De har båda fått sin första vaccination, kastrerats och chippats. Paret kommer snart vara redo att söka föralltidhem ihop.

Savannakatten Milo har haft beständiga problem med sitt öra och man misstänkte en polyp. Han bokades in för operation. Tack och lov fanns där ingen polyp men en väldigt kraftig infektion. Öronen har nu spolats och återbesök planerat snart.

Gunvor och hennes små var hos veterinär i somras men tydligen hade fakturan missats så den redovisar vi här.

Dione och Eos kommer från kolonikatterna och dom har båda kastrerats, vaccinerats, chippats och behandlats mot skabb.

Övriga utgifter är för skabbemedel, special foder, mediciner, försäkring och andra förbrukningsvaror.

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764 Märk med ”November”