Månadens utgifter – September

Månadens utgifter – September

2 Oktober

Månadens utgifter – September
Totalt: 32 486  kr

Då summerar vi septembers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Vi har många katter som behöver specialkost och medicinering, katter i föralltidjourhem som vi ansvarar för, långtidsjourkatter och kattungefamiljer så mat och sandkostnaderna är enorma just nu.

Eivor – 2 417 kr
Puma 2, Vittass & Sotis – 4 905 kr
Siri – 865 kr
Frans – 2 090 kr
Bruno – 830 kr
Stella – 830 kr
Leia – 1 608 kr
Fanny – 882 kr
Agria försäkring – 3 153 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, avmaskning, medicin, specialfoder, kattmat, kattsand etc. ) – 14 906 kr

Eivor som kom till oss landade fint i sitt jourhem och har vaccinerats klart, chippats och kastrerats. Hon blev lyckligt nog adopterad av sitt jourhem så vi säger lycka till Eivor.

Puma kom med sina två söta pojkar på fyra månader till oss. Nu har Puma kastrerats och samtliga har vaccinerats två gånger och blivit chippade. Småttingarna har blivit adopterade av sitt jourhem medan Puma söker efter sitt föralltidhem.

Siri som bor med brorsan Frans i långtidsjour har varit och fått en tandkontroll. Tyvärr misstänker man forl så Siri behöver inom snar framtid bokas in för operartion och åtgärda de tänder som är angripna. En väldigt kostsam operation.

Frans har vart inne för kontroll av urinblåsan då han haft en del problem med kristaller. Allt såg bra ut och ett sista återbesök om tre månader rekommenderas. Frans går på specialfoder för att slippa att få problem med kristaller och även den kostar en slant.

Bruno hittades ensam och ledsen och har synts till sen i våras. Flera annonser i lokala grupper har lagts ut men ingen ägare har gett sig tillkänna. Bruno fick komma till ett av våra jourhem i väntan på en eventuell ägare och under tiden har han vaccinerats och chippats i samband med hans undersökning. Veterinären uppskattade hans ålder till cirka två år.

Stella vårt nyaste tillskott, en kattunge som kom till oss p.g.a. olika anledningar har fått första vaccination och chippats. Efter andra vaccinationen kommer hon att vara redo att söka föralltidhem.

Leia vår ungkatt på runt året har kastrerats och chippats. Även Leia kommer snart att söka sitt föralltidhem.

Fanny som är en av våra katter som bor i föralltidjour med kompisen Fritz har vart inne för att kontrollera munnen. Även här behöver vi boka in operation. 

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”